Meditatie is zo oud als de mensheid

Mensen hebben zich altijd al teruggetrokken op bergtoppen en in grotten. Daar gingen ze mediteren om tot rust te komen, voor innerlijke vrede, verdieping en wijsheid. Allerlei culturen en religies gebruiken meditatie of contemplatie. Meditatie is een manier om helemaal tot rust te komen, om te luisteren naar uw lichaam. Meditatie is niet bedoeld om de wereld te ontvluchten, maar om uzelf beter te leren kennen.

Meditatie is voor iedereen

Of u nu jong of oud bent, spiritueel bent of juist helemaal niet, iedereen kan het leren. Uw hoofd is gewend aan duizenden gedachten tegelijkertijd. We leven nou eenmaal in een overvol tijdperk. Daardoor zult u in het begin vaak afgeleid worden als u de tijd neemt om stil te gaan zitten en zullen er storende gedachten langskomen.

Vindt u meditatie helemaal niets dan kunt u het ook contemplatie, bewustzijn (awareness) of bezinning noemen.

Meditatie kan een rustpunt worden als u dat regelmatig gaat oefenen. Het helpt om overzicht te creƫren, stress te verminderen, inzichten te krijgen, rust te vinden. Ik ondersteun u graag bij het vinden van een manier die voor u werkt.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top