Goede aarding is belangrijk om er voor te zorgen dat je in het hier-en-nu bent en om jezelf te verbinden met jouw intuïtie.
Zonder aarding blijf je in het hoofd en blijf je cognitief aan het werk, blijf je denken waardoor de meeste issues niet kunnen worden opgelost.

Dat betekent concreet dat je met beide voeten op de grond staat zodat je niet omvalt in de chaos van de (alledaagse) wereld. Aarden klinkt zweverig maar is het absoluut niet. Het gaat om focus en verschuift je aandacht van jouw hoofd naar je hart en lichaam. Je gaat voelen in plaats van denken. Dat kan best wel spannend zijn maar zorgt ook voor loslaten, opruimen en bij jezelf komen.

Aarden is een vast onderdeel in elke sessie en workshop, soms bewust benoemd, soms onbewust.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top