EFT/Tapping is een korte, snelwerkende en makkelijk te leren manier die je zelf kunt doen om nare emoties te neutraliseren. Het is een bijzondere maar supereenvoudige en effectieve manier om stress, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Het is een fijne manier waarbij je zelf te mogelijkheden krijgt waardoor je sneller van je klachten af komt.

EFT Tapping 5daagse serie Louise TuijtJe klopt met je vingertoppen op verschillende acupressuurpunten van de lichaamsmeridianen op je gezicht, hand en borst en de stress vermindert doordat adrenaline en cortisol (stresshormonen) in je bloed plaats maken voor serotonine (gelukshormoon).

EFT is iets totaal anders en bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

Wil je zien hoe het werkt? Ik heb een gratis basisvideo gemaakt. Ook vertaal ik met enige regelmaat tapping meditaties van de Tapping Solution in het Nederlands. 

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Hartelijk dank voor al jouw wijze hulp & inzichten voor deze dolende ziel. Heel fijn en erg inspirerend zie je en voel je altijd goed met een hele mooie en bijzondere frequentie

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top