Leven in de huidige maatschappij is een uitdaging: met snelle veranderingen, en veel impulsen. Dit kan allemaal veel stress opleveren. Meestal is die stress hanteerbaar. Maar op het moment dat er onvoorziene omstandigheden optreden en u de controle verliest of lijkt te verliezen, gebeurt er veel met uw emoties, uw gedachten en ook met uw lichaam.

Gezinsveranderingen, ouderdom, ontslag, ziekte, verhuizen zijn potentiƫle stressbronnen. Het bewust worden van deze bronnen met de onderliggende emoties en gedachten zijn voor mij belangrijke factoren om uw gezondheid weer in balans te brengen.

Samen kunnen we kijken hoe alles in het groter geheel past en wat uw rol in deze is. Ik maak gebruik van de diverse technieken om het zo specifiek mogelijk voor uw levensweg te maken waarbij levensvragen zoals "waarom heb ik voor de aarde gekozen?" niet geschuwd worden.

EFT/TAPPING

Ik maak sinds kort ook gebruik van EFT/Tapping. Dat is een korte, snelwerkende en makkelijk te leren oefening die je zelf kunt doen om nare emoties te neutraliseren. Het is een bijzondere maar supereenvoudige en effectieve manier om stress, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Het is een fijne manier waarbij je zelf te mogelijkheden krijgt waardoor je sneller van je klachten af komt.

Je klopt met je vingertoppen op verschillende acupressuurpunten van de lichaamsmeridianen op je gezicht, hand en borst en de stress vermindert doordat adrenaline en cortisol (stresshormonen) in je bloed plaats maken voor serotonine (gelukshormoon).

TappingPoints 737x1000

EFT is iets totaals anders en bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

Kijk nu ook op YouTube voor mijn 5-daagse serie over 'Loslaten van onrust en spanning'
o.a. https://www.youtube.com/watch?v=gNgsI9Bwesk&t=3s.

Of een basisvideo waarin ik uitleg hoe het tappen werkt: https://www.youtube.com/watch?v=jrKdTtdIY8Q&t=17s

Meer info kan je in het Engels vinden bij https://www.thetappingsolution.com/ of in het Nederlands bij https://www.eftcursus.com/ of https://www.balanstraining.nl/

 

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Wat de Meditatie-avond zo mooi maakt is de begeleiding van Louise. Zij is betrokken bij de deelnemers, zij staat of zit met beide benen op de grond, ze heeft haar eigen-wijsheid. Nuchter en oplossingsgericht! Ze staat open voor de mening en gevoelens van de ander.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top