Een appel is soms gewoon een appel

Een appel is soms gewoon een appel
 
Als deze e-mail niet goed is te lezen, bekijk dan de browserversie.
 
header Louise Tuijt
pixelleeg   pixelleeg
 

Hey hallo,

Wat fijn om je weer te spreken!

Misschien was het een beetje veel, al die mails in November over hoe je STRESS herkent. Het is nou eenmaal mijn passie om zoveel mogelijk inzichten op het gebied van bewustwording en omgaan met stress met je te delen.

Ik heb veel leuke reacties gekregen. Iemand vertelde me zelfs hoe blij ze was omdat ze nu herkende dat ze juist geen stress meer heeft. Of degene die net mijn mail binnenkreeg, terwijl hij in spanning voor een belangrijke vergadering zat en met de ademhalingsoefening rustiger werd.
Voel je vrij om de mails door te sturen! Hoe meer mensen weten hoe ze zelf stress kunnen verminderen, hoe beter het is.

Deze week was mijn quote op social media.een_appel_is_een_appel.jpg
Soms is een appel gewoon een appel…

Aan het begin van een nieuw jaar, of na een verjaardag, gaan veel mensen opeens bewuster naar hun leven kijken. Dat kan zeker geen kwaad, maar we leven in een tijd waarin alles maar onderzocht moet worden (en direct een antwoord willen): Hoe krijg ik wat ik graag zou willen? Hoe kom je van dat trauma af? Waarom ben ik niet gelukkig? Welke groentes zijn het beste voor me? Wat is het beste dieet voor mij? Hoe kan ik zo snel mogelijk fit worden? Moet ik ook koud afdouchen? Hoe houd ik mijn intenties vol? Waarom dit? Waarom dat? Hoe dit en hoe dat?

Zelfonderzoek doen en naar oplossingen google-n op het internet zijn algemeen goed geworden.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, vind je jezelf niet meer leuk omdat je niet voldoet aan alle standaards (wie bepaalt die eigenlijk?) en ga je in de overdrive om er maar bij te horen.

Soms is het gewoon goed om helemaal niets te onderzoeken.
Rustig je krantje te lezen.
Diep uit te ademen.
In de blauwe verte te staren.
Je kopje koffie te drinken.
Het ritme van de dag te volgen.

En soms ben je gewoon moe, baal je, regent het de hele dag, is je favoriete blouse in de droger gekrompen, heb je zin in een stuk chocola. En dat is ook oké. Dan is een appel gewoon een appel…

Blijft je gevoel wat wiebelig of je intentie onduidelijk dan nóg kan je ervoor kiezen om in je bed te gaan liggen en te gaan slapen. Of heel hard te gaan sporten. Of juist heel rustig te gaan wandelen. Of te gaan dansen. Of als Donald Duck te gaan praten.

Of bij mij te komen voor een gesprek, een therapeutische massage, een energetische healing.
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in dit mooie nieuwe jaar. Voor een keer, een paar keer of misschien wat langer, afhankelijk van jouw vraag en wens. Samen komen we tot mooie inzichten en voel je al snel weer dat een appel soms ook gewoon een appel is.


logo-louiseMet veel licht en liefde,

Louise Tuijt-Snippe
Praktijk voor Spirituele Psychologie

www.louisetuijt.nl
M: 06 2331 8056

 
     
 

facebook louise tuijt  instagram louise tuijt  afbeelding.png

 
     
 
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik op: Uitschrijven