Een lichaam kan zichzelf heel goed genezen. Door bewustwording en rust kan het in balans (homeostase) komen. Massage is een vorm van ontspanning waarbij de relatie tussen hoofd en denken even wordt stilgelegd. Door de spieren te laten ontspannen kunnen emoties de ruimte krijgen en zal geblokkeerde energie weer gaan stromen: u krijgt veerkracht en voelt zich weer goed.

Op de massagetafel zult u zich langzaam ontspannen. Ik pas verschillende manieren van massage toe: zowel fysiek als energetisch. Dus het daadwerkelijk ’kneden’ van het lichaam, maar ook werken met de chakra’s (energiecentra in het  lichaam) en de aura. Als het noodzakelijk is, kijk ik ook naar energetische blokkades, gebieden waar de energie niet stroomt. Naast de rug krijgen ook het hoofd, armen, handen, benen en voeten aandacht.

Energieker

Massage is dé manier om ziektes te voorkomen. U kunt beter omgaan met de eisen die onze snelveranderende wereld stelt. Door massage voelt u zich meer ontspannen, energieker en slaapt u beter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top