"Mijn Zondag"

Deze zondagen zijn een moment voor jezelf om stil te staan bij wat jij nu eigenlijk wilt, een dag om tot rust te komen van alle dagelijkse beslommeringen of een dag om naar binnen te keren en met jezelf aan de slag te gaan of gewoon een dag om te ontspannen. Ik nodig je van harte uit.

Datum: 
Kosten: 33 euro.
Lokatie: Haarlem.

Workshop STRESS/Burn-out

De kranten staan er weer vol van: stress op de werkvloer en hoeveel het de maatschappij kost. Leer praktische vaardigheden met behulp van de HeartMath ademhalingsmethode om rust in te bouwen in je dagelijkse leven. Kort, krachtig en zakelijk.
Max. 6 deelnemers.
Wanneer: Woensdagochtend 9.30 uur – 12 uur.
Kosten: 50 euro

Open cirkel voor vrouwen

Voor alle workshops geldt dat er geen vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk is.

Inschrijfformulier Workshop

Typ hier uw voornaam.

Ongeldig e-mailadres.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Beveiligingscode
Ververs Ongeldige invoer

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top