Wie is er aan het woord in jouw hoofd? Wie voert de boventoon?

gesprekkenMisschien reageer je vaak, onbedoeld, kortaf? Niet omdat je dat wilt maar het lijkt wel of het automatisch gebeurt. Of komt Florence Nightingale, de hulpvaardige en verzorgende, als eerste naar boven? Of die kleine ontroostbare of juist de alles vermijdende en zich nergens mee bemoeiende. Of is de vrolijke en blije jij (te)veel aan het woord?

Als je goed naar jezelf luistert, ontdek je verschillende stemmen die samengaan met allerlei emoties.

Wat doen die stemmen in je hoofd en hoe verander je die?

Over de workshop

Samen gaan we op onderzoek: wie zitten er aan jouw tafel? Wie voert het hoogste woord en wie zou graag meer gehoord willen worden? Er wordt gebruik gemaakt van geleide meditaties, theorie over de twee hersenhelften, de film Binnenste Buiten (Inside Out) en als afsluiting een leuke verrassing. Je hebt geen voorkennis nodig, alleen een open, nieuwsgierige geest.
Na deze dag heb je genoeg tips hoe je jouw stemmen kan herkennen en wat je er zelf aan kan doen.

Over de begeleiding

insideout

Deze workshop wordt gegeven door Louise Tuijt-Snippe. Zij heeft ruim 18 jaar haar eigen praktijk voor Spirituele psychologie. Na 15 jaar in het buitenland woont Louise inmiddels al weer ruim 10 jaar in Haarlem. Zij heeft in de loop van de jaren honderden mensen individueel begeleid om steviger en meer in balans in het leven te staan. Nu is het de tijd om alle kennis te bundelen tot deze intense workshops.

Over de datum en locatie

De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. De locatie is een unieke: ’t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 Santpoort-Noord.

Over de kosten

De kosten voor de workshop zijn 129 euro, inclusief lunch en verrassing. Geef je op door een email te sturen naar Louise via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een van de reacties: "wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel... De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel... De dagen erna bleef het ook positief doorwerken."

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top