Sessie

€ 110,- per uur, inclusief 21% BTW.

Worden uw facturen vergoed door uw werkgever, dan kost een consult € 150 euro, exclusief 21% BTW.

Geen vergoeding door zorgverzekeraars.

Kennismaking

Gratis, maximaal 30 minuten. 
Tijdens de kennismaking kunnen we ook eventuele financiële issues bespreken.

Remedies

15 ml Essence  € 20,-, incl 21% BTW.

Overig

Bij het niet nakomen van een afspraak, of als de annulering binnen 24 uur plaatsvindt, kan de behandeling in rekening worden gebracht.

Per 1 januari 2021 worden mijn sessies niet meer vergoed door zorgverzekeraars.CATvirtueelschild

Elke therapeut moet aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie, ongeacht of je vergoed wordt. Ik ben sinds 1 januari 2021 aangesloten bij het CAT-Collectief. Via hen ben ik aangesloten bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.  CAT Collectief Certificaat 2021

 Sinds 2018 moet elk bedrijf voldoen aan de wet AVG. Daarin is geregeld hoe elk bedrijf met privacygegevens omgaat. Hier kan je het privacy reglement lezen.

Arts

Uiteraard geldt dat je voor elke fysieke aandoening of specifieke psychische klacht een reguliere arts moet bezoeken. Ik kan je, en zal je, doorverwijzen als dat noodzakelijk is maar ik kan ook goedkeuring vragen van de behandelende arts.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top