Tarieven

Tarieven

Samen bespreken we wat jouw wens of doel is. Zo kan ik je een richtlijn geven hoeveel sessies we daarvoor nodig kunnen hebben.
Het tarief is € 110,- per uur, inclusief 21% BTW.

Worden je facturen vergoed door jouw werkgever, dan kost een consult € 150 euro, exclusief 21% BTW.

Tijdens de eerste sessie kunnen we ook eventuele financiële issues bespreken.
Geen vergoeding door zorgverzekeraars.

Kennismaking

Gratis, maximaal 30 minuten. 

Remedies

15 ml Essence  € 20,-, incl 21% BTW.

Overig

Bij het niet nakomen van een afspraak, of als de annulering binnen 24 uur plaatsvindt, kan de behandeling in rekening worden gebracht.

Per 1 januari 2021 worden mijn sessies niet meer vergoed door zorgverzekeraars.

Elke therapeut moet aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie, ongeacht of je vergoed wordt. Ik ben sinds 1 januari 2021
aangesloten bij het CAT-Collectief. Via hen ben ik aangesloten bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.

CATvirtueelschild

Arts

Uiteraard geldt dat je voor elke fysieke aandoening of specifieke psychische klacht een reguliere arts moet bezoeken. Ik kan je, en zal je, doorverwijzen als dat noodzakelijk is maar ik kan ook goedkeuring vragen van de behandelende arts.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.