Ik ben getrouwd en heb drie kinderen: twee zonen en een dochter. Inmiddels wonen ze alledrie ergens anders. Een nieuwe fase voor hen maar ook voor mijn man en mij.

Na de middelbare school studeerde ik Psychologie. Vervolgens heb ik ruim vijf jaar als management consultant gewerkt. Daarna volgde een buitenlands verblijf van vijftien jaar. Met mijn gezin woonde ik in Portugal, Brazilië en in Australië.

In die periode realiseerde ik me hoe ver wij in de westerse wereld afstaan van de natuur en hoe belangrijk het leven in het hier en nu is. In Sydney heb ik verschillende opleidingen gevolgd op spiritueel en alternatief gebied. In die tijd (1999) ben ik met mijn eigen praktijk begonnen.

Niet alleen de complementaire zorg heeft mijn aandacht. Ook het opvoeden van kinderen blijft me fascineren. Daarom heb ik ook de opleiding ‘Redirecting Children’s Behaviour’ gevolgd. Communicatie en leren van elkaar staan daarin centraal. 

Dit zeggen cliënten over mij:

 hoe omschrijf je mij

Boeken

How to deliver a baby in Portugal, geschreven met diverse vrouwen over bevallen in Portugal.
Welkom in Sydney, een boek voor en door Nederlanders, is een internet-uitgave met verschillende auteurs gemaakt. Het geeft informatie en handige tips voor nieuwkomers over het leven in Sydney. 

Dit is wat mensen bij mij leren:

wat heb je geleerd bij mij

Opleidingen

Ik heb altijd geprobeerd mijn opleidingen te volgen bij de initiators of oprichters van een bepaald gedachtegoed of een stroming.

  • In Australië: Ian White (Australian Bush Flower Essences), Leonie Hosey en Nancy Parker (Shell- en Coral Essences), Justin Moikeha (The Liquid Crystals), Alana Fairchild (Spiritual Reiki Master) en Robbi Zeck (Aromatic Kinesiology).
  • In Amerika en Australië: Doreen Virtue (Angel Intuitive en Mediumship).
  • In Nederland: Joanne van Wijgerden (Healing Arts Liquid Light Remedies).

Overige opleidingen:
Drs. Psychologie, diploma Aromatherapy, diploma Remedial Massage, Advanced Certificate Spiritual Healing.
Verdiepingscursus Healing Arts I, II en III en Docententraining
EFT/Tapping (Emotional Freedom Technique)
EFT Relatietherapie (Emotionally Focused Therapy)

louise tuijt snippe

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top