Bloesemremedies

Ter ondersteuning van een sessie kan ik je ook een bloesemremedie voorschrijven. Dit zijn geheel natuurlijke remedies vergelijkbaar met homeopathische preparaten. De bekendste in Nederland zijn de Bach Bloesem remedies. Omdat ik lang in Australië heb gewoond, maak ik gebruik van de Australian Bush Flower Essences.

Ik stel de 'druppels' speciaal voor jou samen. De toepassing is heel eenvoudig: je neemt zeven druppels ’s ochtends en ’s avonds onder jouw tong of in een glas met water.

waratah abfe

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.