Jouw lichaam slaat alles op in je cellen: gedachten, emoties en gevoelens. Het zijn de reacties op wat er met je gebeurt gedurende je hele leven.

Tijdens een healing gaan we op zoek naar die informatie om vastliggende patronen en blokkades op te lossen, te verwerken en te accepteren. Zoals ik dat noem: het herkennen en erkennen van wat er ten grondslag ligt aan jouw trauma. Dat kan iets groots maar ook kleins zijn.

Ik werk met behulp van de technieken van de Healing Arts. Deze methodiek, ontworpen door Joanne van Wijgerden, kijkt verder dan de vijf zintuigen. Als ingang wordt gebruik gemaakt van je lichaamsbewustzijn omdat dat de connectie opent naar je gevoel, je innerlijke weten en intu├»tie en andere verbindingen met de ongeziene wereld. Energetische koorden, werken met familiekarma, je hier thuisvoelen op aarde zijn een paar voorbeelden waar we intu├»tief en vooral samen kunnen werken.

Een healing-behandeling kan gecombineerd worden met massage.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top