Jouw lichaam slaat alles op in je cellen: gedachten, emoties en gevoelens. Het zijn de reacties op wat er met je gebeurt gedurende je hele leven.

Tijdens een healing gaan we op zoek naar die informatie om vastliggende patronen en blokkades op te lossen, te verwerken en te accepteren. Zoals ik dat noem: het herkennen en erkennen van wat er ten grondslag ligt aan jouw trauma. Dat kan iets groots maar ook kleins zijn.

Ik werk met behulp van de technieken van de Healing Arts. Deze methodiek, ontworpen door Joanne van Wijgerden, kijkt verder dan de vijf zintuigen. Als ingang wordt gebruik gemaakt van je lichaamsbewustzijn omdat dat de connectie opent naar je gevoel, je innerlijke weten en intu├»tie en andere verbindingen met de ongeziene wereld. Energetische koorden, werken met familiekarma, je hier thuisvoelen op aarde zijn een paar voorbeelden waar we intu├»tief en vooral samen kunnen werken.

Een healing-behandeling kan gecombineerd worden met massage.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top