Healing Arts

Jouw lichaam slaat alles op in je cellen: gedachten, emoties en gevoelens. Het zijn de reacties op wat er met je gebeurt gedurende je hele leven.

Tijdens een healing gaan we op zoek naar die informatie om vastliggende patronen en blokkades op te lossen, te verwerken en te accepteren. Zoals ik dat noem: het herkennen en erkennen van wat er ten grondslag ligt aan jouw trauma. Dat kan iets groots maar ook kleins zijn.

Ik werk met behulp van de technieken van de Healing Arts. Deze methodiek, ontworpen door Joanne van Wijgerden, kijkt verder dan de vijf zintuigen. Als ingang wordt gebruik gemaakt van je lichaamsbewustzijn omdat dat de connectie opent naar je gevoel, je innerlijke weten en intuïtie en andere verbindingen met de ongeziene wereld. Energetische koorden, werken met familiekarma, je hier thuisvoelen op aarde zijn een paar voorbeelden waar we intuïtief en vooral samen kunnen werken.

Een healing-behandeling kan gecombineerd worden met massage.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Jij bent voor mij een van de belangrijke mensen in mijn leven. Als ik het echt even niet meer zie zitten kan ik altijd bij je terecht, om weer even met beide voeten op de aarde te komen. Rust, tot jezelf komen, vertrouwen. Serieus zijn maar ook heerlijk lachen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.