Aarden en gronden

Goede aarding is belangrijk om er voor te zorgen dat je in het hier-en-nu bent en om jezelf te verbinden met jouw intuïtie.
Zonder aarding blijf je in het hoofd en blijf je cognitief aan het werk, blijf je denken waardoor de meeste issues niet kunnen worden opgelost.

Dat betekent concreet dat je met beide voeten op de grond staat zodat je niet omvalt in de chaos van de (alledaagse) wereld. Aarden klinkt zweverig maar is het absoluut niet. Het gaat om focus en verschuift je aandacht van jouw hoofd naar je hart en lichaam. Je gaat voelen in plaats van denken. Dat kan best wel spannend zijn maar zorgt ook voor loslaten, opruimen en bij jezelf komen.

Aarden is een vast onderdeel in elke sessie en workshop, soms bewust benoemd, soms onbewust.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.