Goede aarding is belangrijk om er voor te zorgen dat je in het hier-en-nu bent en om jezelf te verbinden met jouw intuïtie.
Zonder aarding blijf je in het hoofd en blijf je cognitief aan het werk, blijf je denken waardoor de meeste issues niet kunnen worden opgelost.

Dat betekent concreet dat je met beide voeten op de grond staat zodat je niet omvalt in de chaos van de (alledaagse) wereld. Aarden klinkt zweverig maar is het absoluut niet. Het gaat om focus en verschuift je aandacht van jouw hoofd naar je hart en lichaam. Je gaat voelen in plaats van denken. Dat kan best wel spannend zijn maar zorgt ook voor loslaten, opruimen en bij jezelf komen.

Aarden is een vast onderdeel in elke sessie en workshop, soms bewust benoemd, soms onbewust.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top