Een lichaam kan zichzelf heel goed genezen. Door bewustwording en rust kan het weer terug in balans komen.
Massage is een vorm van ontspanning waarbij de relatie tussen hoofd en denken even wordt stilgelegd. Door de spieren te laten ontspannen kunnen emoties de ruimte krijgen en gaat geblokkeerde energie weer stromen: je krijgt veerkracht en voelt je weer goed.

Ik pas verschillende manieren van massage toe: zowel fysiek als energetisch. Dus het daadwerkelijk ’kneden’ van het lichaam, maar ook werken met de chakra’s en de aura. Als het noodzakelijk is, kijk ik ook naar energetische blokkades, gebieden waar de energie niet stroomt. 

Verschillende vormen van massage waar ik gebruik van maak:

  • Aromatherapy - een ontspannen massage met behulp van etherische oliën.
  • Remedial massage - een diepere massage voor gespannen spieren.
  • Polariteitmassage - massage met als uitgangspunt dat alles in het lichaam een tegenpool heeft die kan helpen bij het ontspannen.
  • Lymfatische massage - een hele lichte vorm van massage met name voor het schoonmaken en doorstromen van het lymfesysteem.
  • Voetzool- en handreflexologie - aandacht voor voeten en handen.
  • Reiki - werken met energie door middel van handoplegging.
  • Spirituele of energetische healing - massage van het energetische lichaam.

Door massage voel je je meer ontspannen, energieker en slaap je beter!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top