Sessie

€ 85,- per uur 

Worden uw facturen vergoed door uw werkgever, dan kost een consult € 100 euro, inclusief 21% BTW.

Kennismaking

Gratis, maximaal 30 minuten

Remedies

15 ml Essence  € 20,-

Bij het niet nakomen van een afspraak, of als de annulering binnen 24 uur plaatsvindt, kan de behandeling in rekening worden gebracht.

Bank: NL61INGB0004657929 t.n.v. L.C.H. Tuijt-Snippe te Haarlem.
KvK-nummer: 34330984.

Zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de BATC, een overkoepelende belangenorganisatie voor Alternatieve Therapieën. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits u een aanvullende verzekering hebt. Wilt u weten of uw verzekering deze consulten vergoedt, kijk dan bij https://www.batc.nl/batctop4-2018.pdf . Beter nog: neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Er zijn inmiddels zoveel kleine lettertjes en zoveel verschillende polissen. Ik word wel vergoed bij aan Menzis gerelateerde zorgverzekeraars maar helaas niet bij VGZ, Univé en Trias.

Ook al ben ik afgestudeerd Psycholoog (drs.): ik ben NIET BIG geregistreerd. Dat houdt in dat ik niet vergoed word vanuit de basiszorgverzekering. Ik word vergoed als natuurgeneeskndig therapeut, daarvoor heeft u een aanvullende verzekering nodig. Ik kan u mijn 'prestatiecode' geven, mocht u willen weten of mijn sessies worden vergoed.

Wat te doen als u een klacht heeft?

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie.
Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Registratie

De AGB-code van de therapeut is: 90-038440
De BATC-registratiecode is: BR-1208

Uw privacy

Sinds 24 mei 2018 moet elk bedrijf voldoen aan de wet AVG. Daarin is geregeld hoe elk bedrijf met privacygegevens omgaat. Hier kunt mijn privacy reglement lezen.

Arts

Uiteraard geldt dat u voor elke fysieke aandoening of specifieke psychische klacht een reguliere arts moet bezoeken. Ik kan u doorverwijzen maar ook goedkeuring vragen van de behandelende arts.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top