EFT/Tapping

EFT/Tapping is een korte, snelwerkende en makkelijk te leren manier die je zelf kunt doen om nare emoties te neutraliseren. Het is een bijzondere maar supereenvoudige en effectieve manier om stress, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

EFT Tapping 5daagse serie Louise TuijtHet is een fijne manier waarbij je zelf te mogelijkheden krijgt waardoor je sneller van je klachten af komt.

Je klopt met je vingertoppen op verschillende acupressuurpunten van de lichaamsmeridianen op je gezicht, hand en borst en de stress vermindert doordat adrenaline en cortisol (stresshormonen) in je bloed plaats maken voor serotonine (gelukshormoon).

EFT is iets totaal anders en bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

Wil je zien hoe het werkt? Ik heb een gratis basisvideo gemaakt. Ook vertaal ik met enige regelmaat tapping meditaties van de Tapping Solution in het Nederlands. 

Basisvideo

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.