EFT/Tapping

EFT/Tapping is een korte, snelwerkende en makkelijk te leren manier die je zelf kunt doen om nare emoties te neutraliseren. Het is een bijzondere maar supereenvoudige en effectieve manier om stress, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

EFT Tapping 5daagse serie Louise TuijtHet is een fijne manier waarbij je zelf te mogelijkheden krijgt waardoor je sneller van je klachten af komt.

Je klopt met je vingertoppen op verschillende acupressuurpunten van de lichaamsmeridianen op je gezicht, hand en borst en de stress vermindert doordat adrenaline en cortisol (stresshormonen) in je bloed plaats maken voor serotonine (gelukshormoon).

EFT is iets totaal anders en bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.

Wil je zien hoe het werkt? Ik heb een gratis basisvideo gemaakt. Ook vertaal ik met enige regelmaat tapping meditaties van de Tapping Solution in het Nederlands. 

Basisvideo

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Jij bent voor mij een van de belangrijke mensen in mijn leven. Als ik het echt even niet meer zie zitten kan ik altijd bij je terecht, om weer even met beide voeten op de aarde te komen. Rust, tot jezelf komen, vertrouwen. Serieus zijn maar ook heerlijk lachen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.