Ervaringen

Tientallen mensen hebben de cursus al gevolgd, inclusief ikzelf, en werden er blij en vrolijk van. Zij gaven aan dat hun wereld een stuk positiever is geworden. Dit is wat ze zeiden.

referentie Silvia

 

“Ik doe het nog steeds dagelijks en ben er echt van overtuigd dat het voor mij positieve verandering heeft gemaakt voor mijn eigenwaarde.”

“Het tempo ligt hoog, soms te hoog en dan haak ik af maar als ik de oefening dan wel doe, merk ik toch verschil. Ik let meer op de kleine leuke dingen.”  en daarom heb ik het tempo aangepast! Je krijgt nu elke drie dagen een mail in plaats drie per week :-)

…….“ik vind het best intensief zo met jezelf bezig te zijn. Merk dat ik mijzelf weinig ruimte geef om alleen te zijn en tijd te maken voor echt, echt met jezelf te zijn. Ik pak normaal gesproken meteen een boek, telefoon of ga "iets" anders doen. Dat is al een goed aspect van de oefeningen voor mij”…..

“Mijn grootste valkuil is …… vergeten. Ik heb een dag uitgeprint en naast de wc spiegel gehangen, maar zelfs dat zie ik niet meer na een paar dagen. Dus bewust ermee aan de slag blijven vind ik het lastigste…… Mijn grootste inhoudelijke uitdaging: dag 4, alleen maar positieve gedachten hebben. Deze vind ik zo moeilijk en dus ook confronterend. ……..Maar wat ik fijn vind is om tegen mezelf in de spiegel te zeggen dat ik van mezelf houd, mezelf leuk vind en mezelf waardeer. Dit lukt me heel goed, ik kan heel goed in mijn ogen kijken. En het geeft me een heel fijn en vooral veilig gevoel bij mezelf.”

Vergeten is iets wat iedereen overkomt, mij ook, en daarom is het zo mooi dat je het altijd kan doen wanneer het jou uitkomt.
Er is geen "achterblijven" in deze cursus!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.