Ervaringen

Tientallen mensen hebben de cursus al gevolgd, inclusief ikzelf, en werden er blij en vrolijk van. Zij gaven aan dat hun wereld een stuk positiever is geworden. Dit is wat ze zeiden.

referentie Silvia

 

“Ik doe het nog steeds dagelijks en ben er echt van overtuigd dat het voor mij positieve verandering heeft gemaakt voor mijn eigenwaarde.”

“Het tempo ligt hoog, soms te hoog en dan haak ik af maar als ik de oefening dan wel doe, merk ik toch verschil. Ik let meer op de kleine leuke dingen.”  en daarom heb ik het tempo aangepast! Je krijgt nu elke drie dagen een mail in plaats drie per week :-)

…….“ik vind het best intensief zo met jezelf bezig te zijn. Merk dat ik mijzelf weinig ruimte geef om alleen te zijn en tijd te maken voor echt, echt met jezelf te zijn. Ik pak normaal gesproken meteen een boek, telefoon of ga "iets" anders doen. Dat is al een goed aspect van de oefeningen voor mij”…..

“Mijn grootste valkuil is …… vergeten. Ik heb een dag uitgeprint en naast de wc spiegel gehangen, maar zelfs dat zie ik niet meer na een paar dagen. Dus bewust ermee aan de slag blijven vind ik het lastigste…… Mijn grootste inhoudelijke uitdaging: dag 4, alleen maar positieve gedachten hebben. Deze vind ik zo moeilijk en dus ook confronterend. ……..Maar wat ik fijn vind is om tegen mezelf in de spiegel te zeggen dat ik van mezelf houd, mezelf leuk vind en mezelf waardeer. Dit lukt me heel goed, ik kan heel goed in mijn ogen kijken. En het geeft me een heel fijn en vooral veilig gevoel bij mezelf.”

Vergeten is iets wat iedereen overkomt, mij ook, en daarom is het zo mooi dat je het altijd kan doen wanneer het jou uitkomt.
Er is geen "achterblijven" in deze cursus!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.