Aardingsoefening

Aarden of gronden is iets wat wij in onze Westerse wereld vaak vergeten: het verbinden met de aarde of de grond onder je voeten. Dat klinkt heel zweverig maar dat is het helemaal niet. Door heel bewust stap voor stap met je aandacht door je hele lichaam te gaan, zul je merken dat je rustiger wordt en zeker meer gefocust.

Je kan ook buiten op blote voeten in het gras gaan staan, of op het strand. Iets met je handen gaan doen helpt ook, zoals tuinieren of knutselen.

De ene video heeft een hele korte oefening die je alleen, met je partner of zelfs met je kinderen kan doen. De andere is een video waarbij je in ongeveer een kwartier weer terug in je lichaam komt.

Klik op het plaatje en je kan direct beginnen.

5 minuten

15 minuten

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.