Aardingsoefening

Aarden of gronden is iets wat wij in onze Westerse wereld vaak vergeten: het verbinden met de aarde of de grond onder je voeten. Dat klinkt heel zweverig maar dat is het helemaal niet. Door heel bewust stap voor stap met je aandacht door je hele lichaam te gaan, zul je merken dat je rustiger wordt en zeker meer gefocust.

Je kan ook buiten op blote voeten in het gras gaan staan, of op het strand. Iets met je handen gaan doen helpt ook, zoals tuinieren of knutselen.

De ene video heeft een hele korte oefening die je alleen, met je partner of zelfs met je kinderen kan doen. De andere is een video waarbij je in ongeveer een kwartier weer terug in je lichaam komt.

Klik op het plaatje en je kan direct beginnen.

5 minuten

15 minuten

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.