Ademhalingsoefening

Ademhalen is iets wat we allemaal bewust en onbewust doen. Gelukkig gaat het vanzelf en zal je altijd ‘genoeg’ ademhalen.

In deze snelle hedendaagse omgeving is het handig om af en toe pas op de plaats te maken. De snelste manier om dat te doen is om op je ademhaling te gaan letten en die te gaan vertragen. Je ademhaling heb je altijd bij je en heb je verder niets voor nodig.

Hoe meer spanning en stress in je lichaam, hoe ‘hoger’ je gaat ademhalen. Je krijgt dan echt nog wel genoeg zuurstof binnen maar je vergeet diep en lang uit te ademen zodat alle rest- en gif-stoffen in je lichaam blijven zitten.

Dit zijn twee eenvoudige oefeningen om weer meer tot rust te komen. Het zijn geen ontspanningsoefeningen, maar bewustzijnsoefeningen.

Klik op het plaatje en je kan direct beginnen.

5 minuten

10 minuten

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.