Ademhalingsoefening

Ademhalen is iets wat we allemaal bewust en onbewust doen. Gelukkig gaat het vanzelf en zal je altijd ‘genoeg’ ademhalen.

In deze snelle hedendaagse omgeving is het handig om af en toe pas op de plaats te maken. De snelste manier om dat te doen is om op je ademhaling te gaan letten en die te gaan vertragen. Je ademhaling heb je altijd bij je en heb je verder niets voor nodig.

Hoe meer spanning en stress in je lichaam, hoe ‘hoger’ je gaat ademhalen. Je krijgt dan echt nog wel genoeg zuurstof binnen maar je vergeet diep en lang uit te ademen zodat alle rest- en gif-stoffen in je lichaam blijven zitten.

Dit zijn twee eenvoudige oefeningen om weer meer tot rust te komen. Het zijn geen ontspanningsoefeningen, maar bewustzijnsoefeningen.

Klik op het plaatje en je kan direct beginnen.

5 minuten

10 minuten

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.