Communicatie tussen ego en ziel

weegschaalJe hebt vast wel een idee bij de begrippen ego, ziel en persoonlijkheid. Maar wat betekenen die begrippen eigenlijk? Zijn ze belangrijk voor je als mens? Wat kan je ermee en wat heb je eraan?

Zeker in deze tijd van polarisatie komt er veel ego om de hoek maar is dat verkeerd? Wat nou als je geen ego hebt? Hoe kan je spiritueel groeien?

Over de workshop

Dat zijn vragen waar we naar gaan kijken. We gaan samen op onderzoek door middel van oefeningen en geleide visualisatie.

Je hebt geen voorkennis nodig, alleen een open, nieuwsgierige geest.

Na deze dag heb je inzicht hoe de ‘ego en ziel’ bij jou werken, hoe je daar invloed op kan uitoefenen

Over de datum en locatie

Deze workshop zal worden gegeven in het voorjaar van 2022, in Haarlem.

Over de kosten

De kosten voor de workshop zijn 125 euro, inclusief lunch, koffie en thee. Voor particulieren is de prijs incl. 21% BTW. Kom je via je bedrijf dan is het excl. 21% BTW.

Raakt dit onderwerp je en wil je mij laten weten dat je bent geïnteresseerd?

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.