Kwetsbaarheid en andere onhandige emoties

waterlelie louise tuijtHoe ga je om met emoties die je liever niet wilt voelen, wat zeggen ze tegen je en wat kan je ermee? Zeker geen zware dag vol zakdoeken, meer een heldere praktische kijk op deze soms verwarrende gevoelens.

Als kind leer je om aan te passen: niet huilen, niet boos worden, netjes met twee woorden spreken. Wat doet dat met je?

Over de workshop

Samen gaan we op onderzoek: welke emoties zijn er, wat proberen ze je te vertellen.  Er wordt gebruik gemaakt van meditatie en geleide visualisatie.
Je hebt geen voorkennis nodig, alleen een open, nieuwsgierige geest.

Na deze dag heb je genoeg tips hoe je met deze emoties om kan gaan en wat je er zelf aan kan doen, zodat je je minder snel uit het veld geslagen voelt en je meer in balans voelt.

Over de datum en locatie

Deze dag wordt gegeven in het voorjaar van 2022, in Haarlem.

Over de kosten

De kosten voor de workshop zijn 125 euro, inclusief lunch, koffie en thee. Voor particulieren is de prijs incl. 21% BTW. Kom je via je bedrijf dan is het excl. 21% BTW.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.