Stress en je ademhaling - de thuistraining

stress met louise ademhaling overzicht kwijt

Wil je je stressklachten verminderen?

Heb jij het ook zo druk met van alles en is het nooit rustig in je hoofd?

Misschien ben je bezig met het einde van je studie, werk je net en heb je misschien toch een beetje last van FOMOS en kom je erachter dat er maar 24 uur in een dag zitten...

Waar haal je de tijd toch vandaan?

Of heb je financiële problemen nu het leven duurder wordt, geen uitdagende baan, ben je op zoek naar een partner en vind je dat ingewikkeld.
Genoeg stress factoren.

Dat continu rennen van hot naar her is vermoeiend. Vaak heb je ook nog een kort lontje. Je ergert je aan alles en iedereen. Je reageert je af op je partner of kinderen. Geen pretje, zo’n stressvol leven. Voor je het weet zit je plotseling in een heftige burn-out!

Klinkt bekend?

Dan biedt deze thuistraining ‘Stress en je ademhaling’ jou écht verlichting.

Vraag jij je af of deze cursus iets voor jou is? Vraag het me en neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op.
Liever direct inschrijven? Klik dan hier!

Stress en je ademhaling: wat kan je verwachten?

Kort en krachtig: dat omschrijft de thuistraining ‘Stress en je ademhaling’ het best. Op een overzichtelijke manier krijg je verschillende belangrijke inzichten over jouw stressklachten:

  • Kom achter de oorzaak van jouw stress
  • Leer denken in oplossingen
  • Oefen met de anti-stress ademhaling
  • Krijg praktische inzichten voor nu én in de toekomst
  • In je eigen tempo aan de slag.

Herstel met anti-stress ademhaling

Ademhalingsoefeningen ontspannen lichaam en geest! Een rustige buikademhaling verlaagt je hartslag, houdt je bloeddruk op peil en brengt meer kalmte en ontspanning in je leven. Tijdens deze thuistraining gaan we hier dan ook intensief mee aan de slag.

Of je nu wel of geen burn-out hebt, bij een anti-stress ademhaling heeft iedereen profijt. In deze training leer je niet alleen waarom, maar ga je ook actief aan de slag met de toepassing hiervan in jouw leven. Je leert bijvoorbeeld verschillende (korte) ademhalingsoefeningen.

Wat kost deze anti-stress training?

Of je nu al vele jaren (thuis) werkt, studeert of op school zit, iedereen heeft behoefte aan ontspanning. Wil je de 'strijd' aangaan met jouw stress? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Momenteel voor slechts 49 euro krijg je de gehele training, inclusief alle oefeningen.

Verminder jouw stressklachten: schrijf je gelijk in!

Je werkt in je eigen tempo.
Kort, krachtig en nuttig.

Begin direct met de Stress/Burn-out en Ademhaling training

Vul onderstaande gegevens in. De betaling verloopt via Mollie.
Als de betaling is goedgekeurd, krijg je een mail ter bevestiging met de 'Stress en Ademhaling Training'. Je kan dan gelijk beginnen.

Typ hier uw voornaam in.
Typ hier uw achternaam in.
Ongeldig e-mailadres.
€ 0

Mindfull in het moment zijn: dat leer je in deze workshop.

- Suzan

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.