De SPIRI-avonden zijn een serie avonden vol intuïtie en zelfreflectie waarin verschillende spirituele onderwerpen aan de orde kunnen komen. Naast gronden en ademhalen kunnen er verschillende onderwerpen worden behandeld, bijvoorbeeld: kleuren, chakra’s, archetypes, energie in je omgeving, toeval, engelen, orakelkaarten en bloesemremedies. 

Het is een avond voor jouzelf, voor een moment van rust en naar binnen keren. Het is een combinatie van meditatie, mindfulness, ademhalingsoefeningen en geleide visualisaties.

Vanaf eind april 2020 geef ik twee keer per maand een Spiri-avond via FaceBook-Live. Vervolgens komen de video's op YouTube te staan voor de niet-FBers. 

Meld je aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data voor het voorjaar van 2020:

Dinsdag 16 juni, maandag 29 juni, dinsdag 14 juli en maandag 28 juli.

  • Sinds april 2020 online twee keer per maand.
  • We beginnen om 20.00 uur en zijn uiterlijk om 21.30 uur klaar.
  • Kosten: € 19,- per maand. Alle oude sessies (van april en mei 2020) zijn voor jou beschikbaar als je nu nog mee doet. Schrijf je je nu in, betaal je 57 euro.
  • Je betaalt vooraf èn per half jaar.
  • Geen vergoeding van zorgverzekeraars mogelijk
  • Je hebt geen ervaring of kennis van meditatie nodig! Wel de intentie om regelmatig mee te doen. JE BENT VAN HARTE WELKOM

 

"Heerlijke avond voor mijzelf. Ik slaap als een baby'tje na deze avond"

"Lieve Louise, het was een heerlijke meditatie! Ik heb het samen gedaan met mijn vriend. Dat kan nu het online gaat. TOP!"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Hartelijk dank voor al jouw wijze hulp & inzichten voor deze dolende ziel. Heel fijn en erg inspirerend zie je en voel je altijd goed met een hele mooie en bijzondere frequentie

Top