De SPIRI-avonden zijn een serie avonden vol intuïtie en zelfreflectie waarin verschillende spirituele onderwerpen aan de orde kunnen komen. Naast gronden en ademhalen kunnen er verschillende onderwerpen worden behandeld, bijvoorbeeld: kleuren, chakra’s, archetypes, energie in je omgeving, toeval, engelen, orakelkaarten en bloesemremedies. 

Het is een avond voor jouzelf, voor een moment van rust en naar binnen keren. Het is een combinatie van meditatie, mindfulness, ademhalingsoefeningen en geleide visualisaties.

Sinds april 2020 geef ik twee keer per maand een Spiri-avond via FaceBook-Live/Teams. Vervolgens komen de video's op YouTube te staan voor de niet-FBers en voor het geval je niet op de avond zelf aanwezig kan zijn.

Meld je aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data voor het najaar van 2020:

Maandag 14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 21 december.

Deze week kan je t/m vrijdag 25 september bekijken of het wat voor jou is. De sessie van 14 september jl staat on-line voor jou. het gaat over de basis chakra. Zie https://youtu.be/QXOwlvJAN3g

  • Twee keer per maand
  • We beginnen om 20.00 uur en zijn uiterlijk om 21.30 uur klaar.
  • Kosten: € 19,- per maand. Alle oude sessies zijn en blijven voor jou beschikbaar. Schrijf je je nu in, betaal je 75 euro.
  • Je betaalt vooraf èn per half jaar.
  • Geen vergoeding van zorgverzekeraars mogelijk
  • Je hebt geen ervaring of kennis van meditatie nodig! Wel de intentie om regelmatig mee te doen. JE BENT VAN HARTE WELKOM

 

"Heerlijke avond voor mijzelf. Ik slaap als een baby'tje na deze avond"

"Lieve Louise, het was een heerlijke meditatie! Ik heb het samen gedaan met mijn vriend. Dat kan nu het online gaat. TOP!"

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top