Zelfvertrouwen door SPIEGELWERK

Spiegelwerk is een methode die je leert om anders naar de wereld om je heen te kijken. Om je jezelf leuker en liever te vinden. Door jezelf positief toe te spreken verander je stap voor stap je onbewuste denken. Je helpt je eigen gedachten te veranderen zodat je meer eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgt.

Het is de manier om inzicht te krijgen in hoe je denkt over jezelf. Het heeft mij veel geholpen om bewuster en alerter te zijn op wat en hoe ik denk, waardoor je ook je gedrag verandert!
spiegelwerk 050 aangepast

Wil je direct beginnen: Ik meld me aan

Het idee van Spiegelwerk is veertig jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaanse Louise Hay. Het gaat om het gesprek met jezelf. Door gebruik te maken van positieve zinnetjes, affirmaties, waarmee je jezelf toespreekt, creëer je rust en ruimte in je hoofd. 

Spiegelwerk is geen therapie maar meer een manier om bewust te worden van je eigen gedachten en woorden. Je leert minder streng, minder hard tegen jezelf te zijn.

Mijn methode bestaat uit 25 blogs met (korte) audio-meditaties. Ze geven je de komende weken inzichten hoe jij denkt over jezelf. De oefeningen voor de spiegel leiden tot een positievere en lievere manier van omgaan met jezelf.
Elke blog heeft een foto met bijbehorende hartgedachte/affirmatie, die je kan gebruiken om de oefeningen van de dag te versterken.

Twijfel je nog?

Dat kan ik me goed voorstellen. Daarom heb ik speciaal voor jou de eerste blog gratis online gezet. Zodat je kan kijken of het wat voor je is. Hier is de link: #Introductie blog Spiegelwerk

Als je je aanmeldt, ontvang je elke drie dagen een mail. Daarin staat een tekst over een bepaald onderwerp met een link naar een meditatie. In de tekst en meditatie staan affirmaties die je kunt gebruiken. In totaal ontvang je 25 mails, elk met een ander onderwerp en andere meditatie.
Spiegelwerk doe je in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Je betaalt slechts 33 euro.

Veel mensen zijn je voorgegaan, lees hun ervaringen.

Aanmelden en betaling Spiegelwerk

Vul onderstaande gegevens in om zo snel mogelijk te kunnen beginnen. De betaling verloopt via Mollie. Als de betaling is goedgekeurd, krijg je een mail ter bevestiging en dan kan je gelijk beginnen.

Typ hier uw voornaam in.
Typ hier uw achternaam in.
Ongeldig e-mailadres.
€ 0

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.