Snippets over engelen 1

Snippets over engelen 1

Iedereen is op aarde met een doel.
Dat kan iets groots en meeslepends zijn, van invloed op de hele wereld, zoals Nelson Mandela of Gandhi. Dat is niet voor heel veel mensen weggelegd. Meestal gaat het om iets kleiners: omgaan met boosheid, leven in vriendelijkheid, bewustworden (is best groot), plezier, opkomen voor jezelf, kennis overdragen, dankbaarheid, arrogantie. (*1)

Helaas vergeten we dat doel. De dagelijkse dingen nemen over en we leven ons leven. Eén van de manieren om jezelf te helpen herinneren is hulp vragen aan de engelen.

Voor engelen kan je ook God, Jezus, Allah, Boeddha, je hogere Zelf of eigen intuïtie lezen. Ik vraag hulp aan de engelen of mijn eigen intuïtie. Mijn schoonzus vraagt hulp aan Jezus door te bidden. Het is precies hetzelfde.

Loopt het leven niet zoals je zou willen, juist dan kan je gaan bidden of hulp vragen aan de engelen. Maar eigenlijk is het slimmer om al contact te maken als het leven je toelacht.

Hoe doe je dat contact maken?
Er is geen goede of foute manier om hen om raad te vragen. Stel de vraag hardop, of in je hoofd en laat het los. Engelen horen je vraag absoluut. Ze geven je antwoord om hun manier.

En daar ligt de crux: je hoort niet zomaar ja of nee in je hoofd. Engelen kunnen je een bepaalde kant opsturen. Iemand kan jou opeens bellen en je verder op weg helpen. Een boek valt uit de kast waar meer informatie in staat, of je aandacht gaat weg van waar je mee bezig bent. Soms duurt het even voordat jij begrijpt wat de bedoeling is. Soms is het lastig om te luisteren omdat het niet is wat jij wilt horen. Soms is het nog niet duidelijk voor je. Vertrouw erop dat je de boodschap krijgt die je nodig hebt.

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

*1) De Kleine Ziel en de Zon van Neale Donald Walsh beschrijft dit proces prachtig.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.