Snippets over engelen 2

Snippets over engelen 2

Degene die mij alles heeft geleerd over engelen, heeft een paar jaar geleden besloten dat het allemaal onzin is. Zij veroordeelt zelfs haar eerdere werk. Dat is oké. Maar het geeft wel heel duidelijk aan hoe goed je bij jezelf moet blijven voelen of de boodschap, van wie dan ook, klopt. Je kan de hele dag van alles vragen aan de engelen maar je zal zelf actie moeten ondernemen.

Op het moment dat ik naar Australië verhuisde, wilde ik graag weer gaan studeren. Wàt wist ik niet, wèl dat het de tijd voor mij was om me verder te ontwikkelen. Hoe ik dat wist? Geen idee. Wat er vervolgens gebeurde was dat ik een beetje doelloos door het telefoonboek bladerde (dat bestond toen nog). Opeens viel mijn oog op Nature Care College, een van de beste scholen op het gebied van complementaire therapie. Dat voelde zo goed, dat ik direct een afspraak heb gemaakt. De directeur waar ik het gesprek mee had, raadde mij aan om aromatherapie te gaan studeren. En zo begon ik van het tweede deel van mijn carrière.
De vraag had ik duidelijk in mijn hoofd. Het antwoord totaal niet.

Of het nou de engelen zijn geweest die mij die kant op hebben gestuurd, mijn eigen intuïtie of dat het toeval was, wat mij betreft maakt dat niet uit omdat het de juiste stap bleek te zijn. Voor mij. Op dat moment.

Ja ik hoor je denken: makkelijk voorbeeld. Ik heb ook meegemaakt hoe ik keer op keer tegen werd gehouden om Kinesiologie te gaan studeren. Elke keer als ik dat van plan was, kwamen de opleidingsdata nooit uit. Tot de dag van vandaag heb ik altijd collega’s om mij heen, die daar veel beter in zijn dan ik. Mijn kwaliteiten liggen kennelijk op een ander gebied.

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.