Snippets over Engelen 3

Snippets over Engelen 3

Er zijn spelregels voor communicatie met engelen.

Allereerst is het noodzakelijk om de intentie te hebben om contact willen krijgen. Die intentie is van essentieel belang, daar zit je verlangen in. Je kan er vanuit gaan dat, als je in je hoofd en met je hart een vraag stelt, de engelen het horen.

Iedereen kan met ze praten. Er zijn geen uitzonderingen. Je hebt geen bijzondere gaven nodig. Iedereen die het oprecht wil, kan het.

Ten tweede bestaat er een universele wet die zegt dat wij hier op aarde een vrije wil hebben. Wij kunnen zelf beslissen of we engelen om hulp vragen. Zij kunnen geen ongevraagd advies geven. Nooit. Engelen wachten net zolang totdat jij hen om hulp vraagt. Ze zullen voor je klaar staan. Ze zijn altijd en overal beschikbaar, maar jij moet erom vragen.

Engelen nemen nooit ongevraagd eigen initiatief.

Ze kunnen en zullen wel ingrijpen maar dan alleen als het nog niet jouw tijd is om te gaan. Toen ik jaren geleden op de Franse snelweg bijna ingeklemd raakte tussen twee vrachtwagens, hadden zowel mijn zoon als ik allebei het gevoel dat onze auto tegengehouden werd. We voelden allebei dat we in een soort luchtbel naar achteren geduwd werden.

De derde spelregel is dat engelen tegelijkertijd op verschillende plekken kunnen zijn. Je kan ze niet weghouden van zogenaamde belangrijkere taken. Je hoeft je nooit schuldig te voelen dat je ze bezighoudt met jouw vragen.

Je kan ze alles vragen. Bewaken van je huis. Zorgen dat je dierbaren beschermd zijn. Een parkeerplaats (maar bedenk dat als je wil afvallen, ze je geen plek dichtbij zullen geven). Genoeg benzine om toch de benzinepomp te halen, behalve als je het zelf een uitdaging vind om op de laatste druppel aan te komen. Het vinden van een boek met die informatie die je nodig hebt.  Je autosleutels.

En bedank ze vooraf voor hun hulp en bedank ze achteraf. Ook al is het niet zo gegaan als jij in gedachten had. Zij weten wat het beste voor jou is op dat moment. Zij zien het grotere plaatje.

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.