Snippets over Engelen 4

Snippets over Engelen 4

Je kan overal en altijd Engelen om hulp vragen. Je kan nooit teveel vragen stellen.

Maar… engelen hebben humor. Ze zijn meester in het geven van andere oplossingen als jouw vraag niet de juiste is voor jouw leerweg. Ze doen dat altijd liefdevol en vriendelijk. Een engel zal nooit, maar dan ook nooit slechte dingen zeggen, niet tegen jezelf, niet over jezelf en niet over anderen. NOOIT.

Engelen zullen nooit beslissingen  voor jou nemen. Ze zullen advies geven. Een andere kijk op jouw vraag geven. Een engel kan je een duwtje in de rug geven, je aanmoedigen of een toevallige ontmoeting in scene zetten.

Jìj moet om hulp vragen.

Is er een speciaal ritueel wat je moet volgen zodat engelen jou beter kunnen horen?
Nee, dat is er niet. Er is helemaal niets speciaals nodig. Geen uitgebreide ceremonie, wierook, altaar, driekeer rechtsom draaien. Je vraag kan je altijd stellen.

Wel is het handig om rust in je hoofd en in je lijf te hebben zodat je kan luisteren naar het antwoord. Ook niet super noodzakelijk want engelen sturen je echt wel de juiste kant op. Maar het kan wel handig zijn om een soort van ritueel te hebben om te luisteren naar het antwoord.
Een paar keer rustig en diep ademhalen kan helpen. Terwijl je inademt vul je jezelf met licht en terwijl je uitademt laat je alle spanning los.
Een plekje in huis dat alleen voor jou is, met een bloem, kristal of gewoon een lekkere warme deken kan voor de engelen een indicatie zijn dat het tijd is om met jou te praten.

Voor mij geldt dat wandelen een prachtige manier is om de antwoorden te horen. Mediteren, of gewoon stil zitten, lanterfanten, dagdromen. Opletten en bewust zijn wat er op een dag voorbij komt en wie je tegen komt helpt ook. Soms helpt intensief sporten. Onder de douche kan ook zo’n moment zijn om de engelen beter te horen.

Dankbaar zijn helpt ook om de boodschap van de engelen te horen.

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Even een kort berichtje om te zeggen dat ik die ademhalingsoefeningen helemaal top vind! Ik hou heel vaak mijn adem in wat niet goed is... Dank!"
-sinds maart 2021 gaat Louise 1x in de twee weken live op Instagram-

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.