Snippets over Engelen 5

Snippets over Engelen 5

Het ontvangen van berichten van engelen kan een uitdaging zijn.

De engelen zeggen heel duidelijk dat het niet zo moeilijk is om ze te horen als je maar wilt en je een open hart hebt. Ze vinden het heerlijk om met je te praten en hebben niet veel meer nodig dan een zucht of een gedachte. Ze zullen nooit jouw leven overnemen maar je inzichten geven en nieuwe manieren van kijken naar jezelf en anderen.

Je kan op verschillende manieren met ze praten. Kijk wat voor jou werkt. Vraag wat je nodig hebt, niet wat je wilt!

Automatisch schrijven is een manier waarbij je jouw vraag op een vel papier zet. Vervolgens ga je zelf een antwoord geven: in het begin is dat het handigste om met je niet-dominante hand te doen (dan kan je niet zelf nadenken over wat je schrijft). Je schrijft gewoon wat erin je opkomt. Niet nadenken, maar gewoon letters en woorden op papier zetten. Gebeurt er helemaal niets of ga je enorm nadenken, teken rondjes op het papier en laat gebeuren wat er gebeurt. Meestal duurt dit een paar dagen voordat het goed gaat (en je je hoofd kan uitzetten of het klopt wat je doet).

Voordat je gaat slapen, vertel je je vraag of jouw zorgen aan de engelen en laat het aan hen over. Vaak herinner je later nog iets van je droom of word je wakker met een nieuw idee dat door je hoofd speelt. Sommige mensen schrijven alles direct op wat ze bedenken.

Orakel- of engelkaarten zijn een andere manier, die ik vaak gebruik. Terwijl ik de kaarten schud, vraag ik een kaart voor de dag of voor een specifieke gebeurtenis. Het geeft me een richtlijn. Het is niet de waarheid. Ik stop niet met wat ik aan het doen ben maar zal het waar mogelijk, inpassen. Een voorbeeld is meer rust nemen. Die boodschap komt regelmatig voor. Weiger ik daar naar te luisteren, kan het voorkomen dat veel cliënten voor die week afzeggen zodat ik die rust wel krijg. Hoe je de kaarten kan leggen, staat meestal in de boekjes die erbij zitten.

Pendelen is een andere manier, maar dan kan je alleen maar gesloten vragen stellen. Vragen die je met ja of nee kan beantwoorden. Wel eerst vaststellen wat ja en nee voor jou is, voordat je andere vragen gaat stellen. Er staan goede voorbeelden hoe je moet pendelen op het internet. ‘Leren pendelen’ op Google geeft je genoeg opties.

Signalen vragen is de laatste manier die ik hier wil noemen. Geef engelen de ruimte om te bepalen wat ze je zullen geven. Het kan het roodborstje zijn wat je elke keer ziet vliegen, een regenboog, een veer die voor je voeten valt, de geur van jasmijn terwijl er geen plant is te zien, een boek. Bij mij kwam steeds het liedje van de Eurythmics voorbij: Talking to an angel als ik teveel in mijn hoofd zat en vergat dat er een makkelijkere manier van leven is.

Luister naar de antwoorden tijdens je meditatie, wandelen in het bos of elk ander moment.

Ga ermee spelen. Veel plezier!

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.