Snippets over engelen 6

Snippets over engelen 6

Engelen zijn er altijd en overal. Ze zijn er voor grote en kleine problemen, vragen en ook voor troost. Je hoeft je nooit schuldig te voelen als je om hulp vraagt. Iedereen verdient steun van de engelen. Ook jij!

Je ego is degene die tussenbeide komt en jou vertelt dat het onzin is en dat je het niet kan vertrouwen. Zeker als je de tijd hebt genomen om rustig te luisteren en te ‘horen’ wat er tegen je gezegd wordt, èn het is een liefdevol en vriendelijk bericht, dan kan je zeker zijn dat het van de Engelen komt. Of van God, Jezus, Allah, Boeddha, het universum, je eigen intuïtie. Je hogere zelf weet heel goed dat jij het waard bent om op deze manier ondersteuning te krijgen.

Ook al kan je erop vertrouwen dat engelen altijd het beste met je voor hebben, je nooit pijn willen doen, ze kunnen niet voorkomen dat je pijn of verdriet hebt. Pijn en verdriet zijn helaas onderdeel van het leven op aarde.

Engelen zijn boodschappers van onvoorwaardelijke liefde, staan in dienst van ons, vol dankbaarheid en authenticiteit.

Wellicht is de moeilijkste stap van jouw gesprek met de engelen om niets te verwachten van het antwoord. Nadat je je vraag hebt gesteld, dan moet je het loslaten. Compleet loslaten want dan geef je ze de vrijheid om tot een goede oplossing te komen.

Als je heel specifiek om iets vraagt, kan je nooit ‘meer’ krijgen. Misschien hebben ze wel veel meer moois voor jou in petto.

Begin met een vast moment in de week of de dag. Zachte achtergrondmuziek kan helpen. Klassieke muziek bijvoorbeeld. Wist je dat Vivaldi een priester was? Of dat Händel de koning van Engeland heeft verteld dat engelen hem helpen met schrijven?
Misschien helpt wierook of heerlijk ruikende bloemen je om tot rust te komen.
En als je het gevoel hebt dat je contact hebt, dan kan je de engelen overal en altijd opzoeken.

Veel plezier met ze!

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.