Snippets over Engelen 7

Snippets over Engelen 7

Engelen leven in een andere dimensie dan wij doen. Wij zijn eigenlijk logge en trage wezens vergeleken bij hen.

Hoe ‘schoner’ je bent, des te gemakkelijker de communicatie zal zijn. Dus denk positief. Bekijk je eigen intenties en motieven om iets te doen. Onderneem positieve, optimistische actie. Ruim je huis en je werkkamer op. Probeer zo gezond mogelijk te eten en te leven. Ga regelmatig sporten of in elk geval bewegen.

Kijk naar de relaties in je leven. Zij weerspiegelen hoe jij denkt en voelt. Kijk ook eens naar je overvolle agenda.

Als je elke dag een gesprekje met engelen, of je eigen intuïtie, hebt, zul je merken dat je leven veel meer stroomt.

Je kan engelen niet boos maken of kwetsen. Ze verzinnen echt wel andere manieren om je te laten luisteren.

Vaak zeggen mensen dat ze geluk hebben. Of dat er veel toeval in hun leven is. Zou het kunnen zijn dat je dan onbewust en misschien wel bewust luistert naar dat stemmetje in je hoofd?

Waarom je niet altijd krijgt wat je graag zou willen? Soms vraag je dingen die niet in jouw groter plaatje passen, die nergens toe leiden, of waar de tijd nog niet rijp voor is.

Enne voor de sceptici en de ongelovigen: praten met engelen is niets anders dan de stilte in jezelf opzoeken, waardoor je meer in contact komt met je eigen intuïtie en vervolgens je twee hersenhelften beter gaan samenwerken. Dat is de wetenschappelijke kijk op het verhaal.

Toch is de wereld een stuk mooier en liever als je gelooft in die prachtige wezens met twee stevige vleugels, waar ze jou in kunnen wikkelen en ze jou kunnen beschermen?

Dit was -voorlopig- het laatste deel over Engelen & Vertrouwen op je eigen intuïtie.

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.