Snippets over Engelen 7

Snippets over Engelen 7

Engelen leven in een andere dimensie dan wij doen. Wij zijn eigenlijk logge en trage wezens vergeleken bij hen.

Hoe ‘schoner’ je bent, des te gemakkelijker de communicatie zal zijn. Dus denk positief. Bekijk je eigen intenties en motieven om iets te doen. Onderneem positieve, optimistische actie. Ruim je huis en je werkkamer op. Probeer zo gezond mogelijk te eten en te leven. Ga regelmatig sporten of in elk geval bewegen.

Kijk naar de relaties in je leven. Zij weerspiegelen hoe jij denkt en voelt. Kijk ook eens naar je overvolle agenda.

Als je elke dag een gesprekje met engelen, of je eigen intuïtie, hebt, zul je merken dat je leven veel meer stroomt.

Je kan engelen niet boos maken of kwetsen. Ze verzinnen echt wel andere manieren om je te laten luisteren.

Vaak zeggen mensen dat ze geluk hebben. Of dat er veel toeval in hun leven is. Zou het kunnen zijn dat je dan onbewust en misschien wel bewust luistert naar dat stemmetje in je hoofd?

Waarom je niet altijd krijgt wat je graag zou willen? Soms vraag je dingen die niet in jouw groter plaatje passen, die nergens toe leiden, of waar de tijd nog niet rijp voor is.

Enne voor de sceptici en de ongelovigen: praten met engelen is niets anders dan de stilte in jezelf opzoeken, waardoor je meer in contact komt met je eigen intuïtie en vervolgens je twee hersenhelften beter gaan samenwerken. Dat is de wetenschappelijke kijk op het verhaal.

Toch is de wereld een stuk mooier en liever als je gelooft in die prachtige wezens met twee stevige vleugels, waar ze jou in kunnen wikkelen en ze jou kunnen beschermen?

Dit was -voorlopig- het laatste deel over Engelen & Vertrouwen op je eigen intuïtie.

Wil je meer weten hoe je met Engelen kan werken? Mail, bel, app me en we gaan er samen naar kijken! Zeker als je al een paar keer over mij hebt gehoord en niet weet waarom, dan praten de engelen misschien wel tegen jou 😉 Maak een afspraak en dan komen we er samen achter.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.