FOMOS: het Fear Of Missing Out Syndrome

FOMOS: het Fear Of Missing Out Syndrome

Misschien heb je het wel eens gehoord. In 2000 werd FOMOS voor het eerst beschreven: “Hoe had mijn leven kunnen lopen als ik een andere beslissing had gemaakt?”.
Ook al worden er veel grappen over gemaakt, zeker als anderen niet van hun mobiel kunnen afblijven, het is een serieus probleem waar we ons geluk laten afhangen van wat we allemaal doen en waar we zijn geweest.

Elke keer een keuze maken: met vrienden stappen of een museum bezoeken. Studeren of sporten. Ga zo maar door. Het niet kunnen of durven kiezen kan tot stress leiden.

Heb je geen tijd om naar iemand te gaan maar wil je wel wat doen aan jouw FOMOS, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” helemaal iets voor jou. Vijf ademhalingsoefeningen worden je stap voor stap uitgelegd met nog veel meer informatie en tips. Het is simpel en praktisch. Je kan alle oefeningen in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets.

Schrijf je in en je kan direct beginnen!

Nu samen oefenen op Instagram!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.