Berichtje voor collega’s

Berichtje voor collega’s

Een berichtje voor alle collega’s in het spirituele veld.
En natuurlijk ook voor jou, mijn cliënt.

Wil je alsjeblieft opletten wat jij zegt tegen je cliënten? Wat voor jou gesneden koek is, is dat voor degene die tegenover je zit vaak niet. Wat jij voelt, weet, ziet of hoort, klopt vaak maar dat wil niet zeggen dat jij alles mòet delen met je cliënt.

Iedereen heeft zijn of haar eigen pad te gaan. Iedereen mag zijn eigen keuzes maken. Daarom zijn we hier op aarde: om te leren hoe het is om als mens te functioneren. We hebben een vrije wil. Natuurlijk kan jij me tegenspreken en zeggen dat het aan de ander is hoe hij met jouw boodschappen omgaat. Dat klopt.

Maar als iemand geen benul heeft hoe je met energie kan werken, hoe je kan onderscheiden wat van jou en wat van een ander is, hoe iemand niet weet hoe je moet aarden en zichzelf energetisch kan beschermen, dan heb jij toch echt geen gelijk. Dan laat je jouw ego met hun ego praten want natuurlijk is het tof als je met overleden mensen kan praten, maar als je hen niet leert wat er allemaal kan gebeuren als je dat doet, tja, dan raken die mensen in de war en kunnen ze niet meer functioneren.

Soms komen ze dan bij mij of bij mijn collega’s terecht die ze wel die basis leren en dan komt het weer goed met ze. Maar veel vaker raken ze van het padje en zitten ze voor de rest van hun leven aan medicijnen, of in onzekerheid, omdat ze het aardse leven niet meer aankunnen en de weg terug niet kunnen vinden.

Alsjeblieft, voor iedereen die zichzelf spiritueel vindt en er zijn of haar beroep van maakt:
Denk na wàt en hòe je iets zegt! Woorden hebben veel meer invloed dan jij je kan inbeelden.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Jij bent voor mij een van de belangrijke mensen in mijn leven. Als ik het echt even niet meer zie zitten kan ik altijd bij je terecht, om weer even met beide voeten op de aarde te komen. Rust, tot jezelf komen, vertrouwen. Serieus zijn maar ook heerlijk lachen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.