Rolmodellen

Rolmodellen

WIE ZIJN JOUW ROLMODELLEN? OP WIE ZOU JE WILLEN LIJKEN?

Bekende tv-persoonlijkheid? Je ouders? Die influencer? Je leraar? Een tante of oom?
Die schrijver, acteur, buurman, tennisprof, yoga-instructrice? Verzin het maar.

Het is namelijk goed om rolmodellen of mentoren in je leven te hebben. Dat wil helemaal niet zeggen dat je die persoon zou willen zijn, maar ze kunnen als voorbeeld dienen zodat je net iets meer uit je comfortzone komt.

Toen ik zwanger was van mijn eerste, keek ik naar alle moeders om mij heen en dacht: “Als zij een kind op de wereld kunnen zetten, dan kan ik dat ook!” Het hielp mij om over mijn twijfels en angsten (nou ja, bijna) heen te komen.

Op social media zie ik vrouwen van alle leeftijden zich heerlijk uitleven met dansen of yoga en dan denk bij mezelf: zie je wel dat kan ik ook! En daardoor sporen ze mij aan om meer te gaan sporten.

Hoe zit dat bij jou? Wie is een inspiratie voor jou? Wie volg jij op social media waar je blij en vrolijk wordt, die jou uit je misère haalt? Om die mensen gaat het.

Laat je inspireren en enthousiast maken. Niet om je omlaag te trekken of te denken: dat kan ik nooit. Als je alleen maar naar dat strakke lichaam kan kijken en jezelf een mislukkeling vindt, dan is dat niet het rolmodel wat ik bedoel. Het gaat om iemand die jou inspireert, jou aanzet tot actie.

Kijk wat jij van ze kan leren: omdenken, authentiek zijn, doorzettingsvermogen, creativiteit, schoonheid, discipline, passie…

Wie is jouw rolmodel? Laat het me weten!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

 Spiri-avonden zijn elke keer verrassend: serieus, grappig, confronterend, maar altijd heel erg ontspannend. Iets om maandelijks naar uit te kijken!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.