Vandaag een Snippet voor degenen die mij niet (zo goed) kennen. Laat ik iets vertellen over mezelf.
Al vroeg wilde ik mensen helpen. Beter maken, genezen.
Maar ik kan niet tegen bloed…

Arts worden viel dus af. Het werd een studie die zich bezig houdt met de geest en bijbehorende emoties: psychologie. Ook een soort van genezen. Grappig genoeg is het lichamelijke, zonder bloed, ook allang onderdeel van mijn werk doordat ik het praten ben gaan verbinden met wat je lichaam je vertelt.

Tijdens een sessie gaan we samen op zoek naar balans in jouw hoofd, bij je emoties en rust in je lichaam door bijvoorbeeld te kijken naar patronen, om zo inzicht te krijgen bij onderliggende mentale en emotionele blokkades. Dat kunnen hele kleine, maar ook grote trauma’s zijn. Dat doen we door te praten, een massage of energetisch werk. Vaak in combinatie met ademhalingsoefeningen.

Enne, trauma is gewoon een ander woord voor ‘iets wat indruk op jou heeft gemaakt, waar je niet echt mee om kon gaan en wat nu gezien wil worden’.

Meestal is een afspraak het fijnste als we elkaar in levende lijve kunnen zien maar de afgelopen periode heeft bewezen dat het ook online kan. Ik werk zonder een wachtlijst en dat doe ik al meer dan 20 jaar.

Vorig jaar heb ik een video over mijn werk en mijzelf laten maken. Superspannend maar ook superleuk om te doen. Heb jij die al gezien?
Link video: https://www.youtube.com/watch?v=CGxQqhFfpk8

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top