Vandaag een Snippet voor degenen die mij niet (zo goed) kennen. Laat ik iets vertellen over mezelf.
Al vroeg wilde ik mensen helpen. Beter maken, genezen.
Maar ik kan niet tegen bloed…

Arts worden viel dus af. Het werd een studie die zich bezig houdt met de geest en bijbehorende emoties: psychologie. Ook een soort van genezen. Grappig genoeg is het lichamelijke, zonder bloed, ook allang onderdeel van mijn werk doordat ik het praten ben gaan verbinden met wat je lichaam je vertelt.

Tijdens een sessie gaan we samen op zoek naar balans in jouw hoofd, bij je emoties en rust in je lichaam door bijvoorbeeld te kijken naar patronen, om zo inzicht te krijgen bij onderliggende mentale en emotionele blokkades. Dat kunnen hele kleine, maar ook grote trauma’s zijn. Dat doen we door te praten, een massage of energetisch werk. Vaak in combinatie met ademhalingsoefeningen.

Enne, trauma is gewoon een ander woord voor ‘iets wat indruk op jou heeft gemaakt, waar je niet echt mee om kon gaan en wat nu gezien wil worden’.

Meestal is een afspraak het fijnste als we elkaar in levende lijve kunnen zien maar de afgelopen periode heeft bewezen dat het ook online kan. Ik werk zonder een wachtlijst en dat doe ik al meer dan 20 jaar.

Vorig jaar heb ik een video over mijn werk en mijzelf laten maken. Superspannend maar ook superleuk om te doen. Heb jij die al gezien?
Link video: https://www.youtube.com/watch?v=CGxQqhFfpk8

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top