Snippet over Louise

Snippet over Louise

Vandaag een Snippet voor degenen die mij niet (zo goed) kennen. Laat ik iets vertellen over mezelf.
Al vroeg wilde ik mensen helpen. Beter maken, genezen.
Maar ik kan niet tegen bloed…

Arts worden viel dus af. Het werd een studie die zich bezig houdt met de geest en bijbehorende emoties: psychologie. Ook een soort van genezen. Grappig genoeg is het lichamelijke, zonder bloed, ook allang onderdeel van mijn werk doordat ik het praten ben gaan verbinden met wat je lichaam je vertelt.

Tijdens een sessie gaan we samen op zoek naar balans in jouw hoofd, bij je emoties en rust in je lichaam door bijvoorbeeld te kijken naar patronen, om zo inzicht te krijgen bij onderliggende mentale en emotionele blokkades. Dat kunnen hele kleine, maar ook grote trauma’s zijn. Dat doen we door te praten, een massage of energetisch werk. Vaak in combinatie met ademhalingsoefeningen.

Enne, trauma is gewoon een ander woord voor ‘iets wat indruk op jou heeft gemaakt, waar je niet echt mee om kon gaan en wat nu gezien wil worden’.

Meestal is een afspraak het fijnste als we elkaar in levende lijve kunnen zien maar de afgelopen periode heeft bewezen dat het ook online kan. Ik werk zonder een wachtlijst en dat doe ik al meer dan 20 jaar.

Vorig jaar heb ik een video over mijn werk en mijzelf laten maken. Superspannend maar ook superleuk om te doen. Heb jij die al gezien?
Link video: https://www.youtube.com/watch?v=CGxQqhFfpk8

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.