Energetische koorden

Energetische koorden

Net zoals de navelstreng jou verbindt met je moeder in de buik, bestaan er onzichtbare, energetische koorden. Dat zijn lijntjes tussen jou en een ander.
Soms bewust, maar meestal onbewust. Als je verliefd bent of van iemand houdt, gaat er al snel een koord van jouw hart naar het hart van die ander. Dat voelt mooi en goed.

Sommige verbindingen geven je dus kracht en energie. Andere juist helemaal niet en zuigen je leeg.
Heb je wel eens met iemand gepraat waarna jij helemaal uitgeput was en de ander weer vrolijk en blij wegliep? Welnu, dat is een voorbeeld van zo’n energetisch koord.
Iedereen is met elkaar verbonden.

Elke keer als je met iemand praat, wissel je ook energie uit. Soms heeft degene alleen het beste met je voor maar vaker wil de ander, of jijzelf, ook iets van jou (of die ander) hebben of krijgen. Dan kan de energie verstrikt raken in jouw wensen en misschien zelfs wel eisen. Ik stel me dan voor dat er dan een soort van weerhaakjes aan dat koord komen zodat je aan elkaar vast blijft zitten. Er bestaat dan zelfs gevaar voor manipulatie of jou in bedwang houden.

Toch is een energetisch koord ook een mooi iets want het stelt je in staat om je verbonden te voelen met iemand aan de andere kant van de wereld. Soms heb je dat bij vrienden, dat je elkaar niet elke week hoeft te zien omdat je wéét, voelt dat het goed zit.

Merk je nou dat je tegengehouden wordt, je je niet vrij voelt of wil je je gewoon meer jezelf voelen, dan zou je het volgende kunnen doen. Aartsengel Michael met zijn grote zwaard is degene die je erbij helpt.

Ga op een rustig plekje zitten, doe je ogen dicht en zeg in jezelf of hardop:

“Dank je wel, Aartsengel Michaël, voor het doorknippen van alle koorden die mij verbinden met personen, plekken, situaties, angsten en oude patronen die tussen mij en mijn hogere zelf in staan. Dank je wel.”
Visualiseer dan hoe Michaël de koorden doorsnijdt met zijn zwaard en vul jezelf daarna op met wit of kobaltblauw licht.

Ik doe dit praktisch elke dag en ik durf te zeggen dat het werkt.
Alhoewel.
Soms moet je zelf ook wat innerlijk werk verrichten zodat het koord losgelaten kan worden…

Proberen kan geen kwaad.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.