Hoe word je een blij ei? (positive vibes 1)

Hoe word je een blij ei? (positive vibes 1)

Vandaag heb ik een aantal praktische tips om een begin te maken om positiever in het leven te gaan staan.

 1. Vier je overwinningen en erken je dat je vooruit gaat!
  Zorg ervoor dat je je echt bewust bent van je successen, alle dingen die goed gaan, de mooie momenten van groei en de stappen die je zet, alle keren dat je trots bent, op jezelf en op wat je doet. Schrijf het op, in een apart boekje of in je telefoon, help jezelf om ze op te merken en het vast te houden!
 2. Oefen met dankbaar zijn.
  Neem elke dag de tijd om het goede in je leven op te merken, en alle grote en kleine zegeningen om je heen waar je dankbaar voor moet zijn.
  Het klinkt misschien een beetje suf, maar het werkt zo ongelooflijk goed!

 3. Deel de goede dingen met anderen.
  Zoek naar het goede in anderen en van wat anderen om je heen doen en vertel ze hoe blij je daarmee bent (bedank degene die jou bedient in het restaurant, wens de caissière een goede dag, neem contact op met een collega die je heeft geholpen bij een project, enz.).

 4. Geniet van positieve ervaringen.
  Word je jezelf bewust wanneer je een moment van rust/vrede, lol of plezier hebt. Voel het en probeer het vast te houden, vertraag, zodat je het echt in je op kunt nemen, nu, in het moment zelf.

 5. Oefen met het verwachten van het goede (in plaats van uit te gaan van het ergste).
  Wanneer je merkt dat je alleen maar denkt in het slechtst mogelijke scenario, probeer dan het rampzalige tegen te gaan door het beste te verwachten.
  Hoe kan deze situatie beter uitpakken dan je had verwacht? Hoeveel verschillende geweldige mogelijkheden zouden er voor je kunnen liggen?

Met dank aan Nick Ortner van The Tapping Solution

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.