Negatieve invloeden buiten de deur houden: hoe doe je dat?

Negatieve invloeden buiten de deur houden: hoe doe je dat?

Je zit vol met nieuwe, creatieve ideeën.
Dat is zo’n moment dat je geen behoefte hebt om beïnvloed te worden door anderen.

Of je wilt nu eindelijk van je oude patronen afkomen, en niet weer in diezelfde valkuilen stappen, dan is het best wel handig om jezelf te beschermen tegen wat anderen daarvan zeggen. Vaak willen je vrienden namelijk niet eens dat je verandert…

Hoe doe je dat nou?

Een paar voorbeelden:

  • Als je ziek bent en je wilt jezelf genezen, lees dan niet alles op het internet, zeker geen verhalen van anderen over jouw ziekte.
  • Als je meer geld wilt hebben, zoek dan de vrienden, die altijd maar klagen dat ze niet genoeg geld hebben, niet meer op.
  • Als je op zoek bent naar een nieuwe partner, skip dan een bezoekje aan die vrienden die alleen maar roddelen over alles wat niet goed gaat in andermans relaties.
  • Als je een nieuw project begint, blijf dan ver weg van muggenzifters en negatievelingen.

Het is wel belangrijk dat je anderen niet veroordeeld over hun manier van denken, maar dat je je richt op het beschermen van je eigen ideeën en met name je eigen energie.

Maar als je dan toch in aanraking komt met mensen die je negatief beïnvloeden dan kan je het volgende doen om jezelf te beschermen of om negativiteit bij jezelf weg te halen:

TREK EEN DENKBEELDIG SKIPAK -OF ONESIE- AAN!

Met een grote capuchon en bijpassende sloffen!

Dat is wat ik mijn cliënten vertel. Heb dan de intentie dat het skipak jou beschermt tegen negatieve invloeden van buiten, terwijl er alleen goede bedoelingen naar binnen kunnen komen.

Probeer het maar eens.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Hartelijk dank voor al jouw wijze hulp & inzichten voor deze dolende ziel. Heel fijn en erg inspirerend zie je en voel je altijd goed met een hele mooie en bijzondere frequentie

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.