Bloem Spiritual Healer Louise Tuijt

Van telefoonboek naar Spiritual Healer

Precies 25 jaar geleden verhuisden wij naar Australië.

Op de een of andere manier wist ik dat dit het land was waar ik weer met mijn werk-carrière kon beginnen. Na twee weken in ons nieuwe huis met 5 bedden, 5 stoelen en 1 tafel en al onze koffers omdat de container nog op de kade in Brazilië was blijven staan, bladerde ik door het telefoonboek.

Ik ging bewust, maar eigenlijk nog meer onbewust, op zoek naar een school, opleiding of iets wat ik zou kunnen gaan doen. Ik kwam uit bij Nature Care College in Sydney, een instituut voor complementaire geneeswijzen.

Een dag later zat ik bij de directeur om te praten wat een passende opleiding voor mij zou kunnen zijn. Hij keek mij bedachtzaam aan. ‘Ga met Aromatherapie beginnen’, zei hij vervolgens. Ik had namelijk aangegeven dat ik, heel Hollands, een internationaal erkend diploma wilde halen, het liefst in maximaal twee jaar. Voor hem was het duidelijk dat Spiritual Healing toen nog een stap te ver was. Ik herinner me dit gesprek nog als de dag van gisteren.

En toen begon ik met die erkende opleiding.
Het voelde goed.
Ik had er zin in.

Maar waar was ik nou precies mee begonnen? Geen idee.
Het eerste vak bleek Swedish massage te zijn. Ook nog eens 4 uur per week.
Dat betekende dat ik aangeraakt ging worden door anderen en ikzelf ook anderen moest aanraken. Iets wat niet voor de hand lag bij mijn psychologie achtergrond.
Ik sprak met mijzelf af dat ik het een maand zou aankijken. En dat was de laatste keer dat ik zoiets heb gedacht. De daaropvolgende jaren heb ik allerlei opleidingen gevolgd en uiteindelijk ook zelfs die Spiritual Healing.

Dat was 25 jaar geleden. Ongelooflijk.
Daar, in Sydney, in 1999, had ik mijn eerste (massage) cliënt op de tafel liggen. Nooit heb ik getwijfeld: ik had mijn passie gevonden.

Inmiddels combineer ik alles wat ik heb geleerd en ervaren: van de psychologie, de verschillende massagevormen, de essentiële oliën van de aromatherapie, hartcoherentie van HeartMath, de werkwijze van de Healing Arts, de prachtige energie van de Reiki, de onzichtbare krachtige, energetische patronen van de Spiritual Healing, de Australian Bush Flowers Essences en met name alle openheid en vertrouwen van alle honderden mensen die op mijn pad zijn gekomen, deze vijfentwintig jaar.

Gewoon, omdat ik voelde dat ik naast het moederschap en het managen van een huishouden in het buitenland, weer iets voor mijzelf kon doen en alle stappen ben gaan zetten, hoe eng of anders dan ook. Gewoon omdat ik stap voor stap zelf actie heb genomen.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Jij bent voor mij een van de belangrijke mensen in mijn leven. Als ik het echt even niet meer zie zitten kan ik altijd bij je terecht, om weer even met beide voeten op de aarde te komen. Rust, tot jezelf komen, vertrouwen. Serieus zijn maar ook heerlijk lachen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.