Loslaten en ademhalen

Loop je rond als een kip zonder kop?

Neem dan de tijd om maximaal 5 minuten ongestoord te zitten of te liggen. Concentreer je op het in- en uitademen, het liefst naar je buik in 2.... of 3.... of 4.... tellen. Ontspan je voorhoofd, je kaken en je schouders. Pfff even niets aan je hoofd. Laat de boel de boel en doe dit nou even. Daarna werkt je hoofd veel beter samen met wat er op de 'to-do'-lijst staat.

Bij elke uitademing laat je los: de spanning in je lichaam, opkomende emoties waar je niets meer aan hebt, je gedachten die maar blijven ronddartelen en je bezig houden. Laat het los en laat het de grond ingaan, via je voeten, via je stuitje of laat het gewoon van je af glijden. Of zet het op een wolk en laat het voorbij gaan. Nergens oordelen, beoordelen of veroordelen: het is zoals het is en je hebt het niet meer nodig. Vooral niet jezelf de schuld geven. Dat is nergens voor nodig.

Na enige tijd adem je wit licht in, of een andere kleur maar in elk geval onvoorwaardelijke liefde en warmte waarmee je jezelf opvult en wellicht ook je aura (je weet wel dat energetische veld om je heen) kan opvullen. Misschien kan je op een gegeven moment voelen dat je ruimte maakt door het loslaten en het weer opvullen met licht van jezelf in plaats van al die energie, emoties en gedachten van anderen, als een vicieuze cirkel.

Zo. Klaar. En je kan weer verder met je dag.

Lukt het je niet, geen probleem.
Ga wandelen
Ga spelen
Ga iets doen waar je blij van wordt

Kom langs voor een massage
Kom langs voor een sessie
Kom langs

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.