In mijn werk ben ik degene die vragen stelt. Meestal open vragen die een uitgebreid antwoord verlangen. Soms gesloten vragen als ik iets verduidelijkt wil hebben.

Begin december waren de rollen omgedraaid. Ik werd uitgenodigd om over mijn werk en mijn visie ten aanzien van spiritualiteit te vertellen in het radioprogramma ‘Er is meer….’ van Marjolein Bindels bij Meerradio in Hoofddorp.

Het werd een mooi gesprek. Over de naam van mijn praktijk: Spirituele psychologie. Waar die spiritualiteit dan in zat. Over helpen en mensen in hun kracht zetten. Over bewustworden. Over mijn eigen reis door het leven, die via drie prachtige landen is gegaan.

Ben je benieuwd, dan kan je het terugluisteren: Interview Meerradio
Meerradio -> uitzending gemist -> dinsdag: er is meer -> dinsdag 1 december

De introductie start bij 4.22.
Het eerste deel begint bij 8.34 tot 23.55. Daarna speelt U2 In the name of love.
Het 2de deel loopt van 27.35 – 43.30. Het muzikale intermezzo is van Lenny Kravitz met Believe in me. Het derde deel is een vaste rubriek waar ik niet te horen ben:  47.15 – 52.15.  Gevolgd door Spiritual Body van Grollo & Capitanata.
Het laatste gedeelte start bij 55.20 tot het einde.

Veel luisterplezier.

Het is vroeg donker, kaarsjes en de open haard aan. Ik word er blij van. Terwijl iedereen rent en vliegt om die enorme waslijst aan etenswaren in huis te halen, kan ik ervan genieten als ik die verhalen alleen al hoor, want ik doe niet meer mee.

Doe mee en durf dan ook hardop tegen jezelf te zeggen: IK Hou van mezelf!

Het plaatje van #SoChicken is een prachtig voorbeeld van wat we doen tijdens Spiegelwerk, een cursus om jezelf leuker en liever te vinden.

Ben je ooit wel eens een kamer binnen gelopen waar net ruzie is geweest? Of ergens waar een hele relaxte sfeer hangt?

Met je armen wijd en open staan is iets prachtigs. Zeker als de zon schijnt of juist als het regent. Je staat dan klaar om alles van het leven te ontvangen. Maar het is tegelijkertijd heel kwetsbaar.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Hartelijk dank voor al jouw wijze hulp & inzichten voor deze dolende ziel. Heel fijn en erg inspirerend zie je en voel je altijd goed met een hele mooie en bijzondere frequentie

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top