Interview Meerradio

Interview Meerradio

In mijn werk ben ik degene die vragen stelt. Meestal open vragen die een uitgebreid antwoord verlangen. Soms gesloten vragen als ik iets verduidelijkt wil hebben.

Begin december waren de rollen omgedraaid. Ik werd uitgenodigd om over mijn werk en mijn visie ten aanzien van spiritualiteit te vertellen in het radioprogramma ‘Er is meer….’ van Marjolein Bindels bij Meerradio in Hoofddorp.

Het werd een mooi gesprek. Over de naam van mijn praktijk: Spirituele psychologie. Waar die spiritualiteit dan in zat. Over helpen en mensen in hun kracht zetten. Over bewustworden. Over mijn eigen reis door het leven, die via drie prachtige landen is gegaan.

Ben je benieuwd, dan kan je het terugluisteren: Interview Meerradio
Meerradio -> uitzending gemist -> dinsdag: er is meer -> dinsdag 1 december

De introductie start bij 4.22.
Het eerste deel begint bij 8.34 tot 23.55. Daarna speelt U2 In the name of love.
Het 2de deel loopt van 27.35 – 43.30. Het muzikale intermezzo is van Lenny Kravitz met Believe in me. Het derde deel is een vaste rubriek waar ik niet te horen ben:  47.15 – 52.15.  Gevolgd door Spiritual Body van Grollo & Capitanata.
Het laatste gedeelte start bij 55.20 tot het einde.

Veel luisterplezier.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.