In mijn werk ben ik degene die vragen stelt. Meestal open vragen die een uitgebreid antwoord verlangen. Soms gesloten vragen als ik iets verduidelijkt wil hebben.

Begin december waren de rollen omgedraaid. Ik werd uitgenodigd om over mijn werk en mijn visie ten aanzien van spiritualiteit te vertellen in het radioprogramma ‘Er is meer….’ van Marjolein Bindels bij Meerradio in Hoofddorp.

Het werd een mooi gesprek. Over de naam van mijn praktijk: Spirituele psychologie. Waar die spiritualiteit dan in zat. Over helpen en mensen in hun kracht zetten. Over bewustworden. Over mijn eigen reis door het leven, die via drie prachtige landen is gegaan.

Ben je benieuwd, dan kan je het terugluisteren: Interview Meerradio
Meerradio -> uitzending gemist -> dinsdag: er is meer -> dinsdag 1 december

De introductie start bij 4.22.
Het eerste deel begint bij 8.34 tot 23.55. Daarna speelt U2 In the name of love.
Het 2de deel loopt van 27.35 – 43.30. Het muzikale intermezzo is van Lenny Kravitz met Believe in me. Het derde deel is een vaste rubriek waar ik niet te horen ben:  47.15 – 52.15.  Gevolgd door Spiritual Body van Grollo & Capitanata.
Het laatste gedeelte start bij 55.20 tot het einde.

Veel luisterplezier.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top