Er gebeurt zoveel in de wereld, leuke en minder leuke dingen. Fake nieuws en nieuws wat je gewoon niet wilt geloven. Eén van de dingen die we dan graag doen is niet opvallen en onder het maaiveld blijven. Dan zijn we veilig. Denken we. 
 
Daarnaast kom je veel verhalen tegen over mensen die het hélémaal hebben gemaakt: eigen florerend bedrijf, gelukkige relatie en dan ook nog een vanzelfsprekende vlog, blog of insta-account met tig volgers. Dan kan je apathisch op de bank komen te zitten want "dat lukt mij nooit". En weer durf je niet op te vallen want stel je voor dat het jou niet lukt.
 
Blijf bij jezelf.
 
Jouw keuze is misschien om die oude dame te helpen over te steken, om luizenmoeder op school te zijn, om een baan te hebben van 9-tot-5, om te genieten van de natuur, om een 'nutteloze' studie te doen. Goed zo. Als het maar bij jou past. Je hoeft echt niet hetzelfde te zijn als je buren, vrienden, kennissen of BN'ers.
 
Maar hoe vaak stap jij in die valkuil om toch precies hetzelfde te doen als ieder ander? 
 
Of hoe vaak zet jij je af, alleen maar om niet hetzelfde te zijn en ben je nog steeds niet jezelf?
 
Ik kan er in elk geval wel mee worstelen. Soms zit ik totaal op mijn eigen pad en ben ik blij met wat ik doe. Dan sprankel ik en gaat alles moeiteloos. Maar op andere momenten stroomt niets en loop ik me te irriteren. Dat is het moment dat ik merk dat ik hetzelfde wil zijn als iedereen anders…
 
En dan herinner ik me deze spreuk weer, die toegekend wordt aan Oscar Wilde. 
 
BE YOURSELF
THE OTHERS ARE TAKEN.
 
Misschien helpen deze woorden jou ook om je eigen pad te volgen, blij en trots op jezelf te zijn. 
 
Lukt het je niet, kom langs
Drink een kop koffie in de zon
Laat de boel de boel
Maak een afspraak
 

 

 

 

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top