Blijf bij jezelf

Er gebeurt zoveel in de wereld, leuke en minder leuke dingen. Fake nieuws en nieuws wat je gewoon niet wilt geloven. Eén van de dingen die we dan graag doen is niet opvallen en onder het maaiveld blijven. Dan zijn we veilig. Denken we. 
 
Daarnaast kom je veel verhalen tegen over mensen die het hélémaal hebben gemaakt: eigen florerend bedrijf, gelukkige relatie en dan ook nog een vanzelfsprekende vlog, blog of insta-account met tig volgers. Dan kan je apathisch op de bank komen te zitten want "dat lukt mij nooit". En weer durf je niet op te vallen want stel je voor dat het jou niet lukt.
 
Blijf bij jezelf.
 

Jouw keuze is misschien om die oude dame te helpen over te steken, om luizenmoeder op school te zijn, om een baan te hebben van 9-tot-5, om te genieten van de natuur, om een 'nutteloze' studie te doen. Goed zo. Als het maar bij jou past. Je hoeft echt niet hetzelfde te zijn als je buren, vrienden, kennissen of BN'ers.

Maar hoe vaak stap jij in die valkuil om toch precies hetzelfde te doen als ieder ander?

Of hoe vaak zet jij je af, alleen maar om niet hetzelfde te zijn en ben je nog steeds niet jezelf?

Ik kan er in elk geval wel mee worstelen. Soms zit ik totaal op mijn eigen pad en ben ik blij met wat ik doe. Dan sprankel ik en gaat alles moeiteloos. Maar op andere momenten stroomt niets en loop ik me te irriteren. Dat is het moment dat ik merk dat ik hetzelfde wil zijn als iedereen anders…

En dan herinner ik me deze spreuk weer, die toegekend wordt aan Oscar Wilde. 

 
BE YOURSELF
THE OTHERS ARE TAKEN.
 

Misschien helpen deze woorden jou ook om je eigen pad te volgen, blij en trots op jezelf te zijn. 

Lukt het je niet, kom langs
Drink een kop koffie in de zon
Laat de boel de boel
Maak een afspraak

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.