Nuchter, praktisch en met veel gevoel voor humor

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen: twee zonen en een dochter. Inmiddels wonen ze alledrie ergens anders. Een nieuwe fase voor hen maar ook voor mijn man en mij.
Na de middelbare school studeerde ik Psychologie. Na mijn afstuderen werkte ik ruim vijf jaar als management consultant. Daarna volgde een buitenlands verblijf van vijftien jaar. Met mijn gezin woonde ik in Portugal, Brazilië en in Australië.

In die periode realiseerde ik me hoe ver wij in de westerse wereld afstaan van de natuur en hoe belangrijk het leven in het hier en nu is. In Sydney heb ik verschillende opleidingen gevolgd op spiritueel en alternatief gebied. In die tijd ben ik een eigen praktijk begonnen.

Niet alleen de complementaire zorg heeft mijn aandacht. Ook het opvoeden van kinderen blijft me intrigeren. Hiervoor heb ik de opleiding ‘Redirecting Children’s Behaviour’ gevolgd. Communicatie en leren van elkaar staan daarin centraal. Bij terugkomst in Nederland in 2006 ben ik ook hier met een praktijk begonnen.

Boeken

How to deliver a baby in Portugal, geschreven met diverse vrouwen over bevallen in Portugal.
Welkom in Sydney, een boek voor en door Nederlanders, is een internet-uitgave met verschillende auteurs gemaakt. Het geeft informatie en handige tips voor nieuwkomers over het leven in Sydney. 

Opleidingen

Ik heb altijd geprobeerd mijn opleidingen te volgen bij de initiators of oprichters van een bepaald gedachtegoed of een stroming.

  • In Australië: Ian White (Australian Bush Flower Essences), Leonie Hosey en Nancy Parker (Shell- en Coral Essences), Justin Moikeha (The Liquid Crystals), Alana Fairchild (Spiritual Reiki Master) en Robbi Zeck (Aromatic Kinesiology).
  • In Amerika en Australië: Doreen Virtue (Angel Intuitive en Mediumship).
  • In Nederland: Joanne van Wijgerden (Healing Arts Liquid Light Remedies).

Overige opleidingen: drs. Psychologie, diploma Aromatherapy, diploma Remedial Massage, Advanced Certificate Spiritual Healing, verdiepingscursus Healing Arts I, II en III en Docententraining.

louise tuijt snippe

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top