Als je gek bent, ga je naar een psycholoog…

Als je gek bent, ga je naar een psycholoog…

Praten over je problemen en je emoties is best ingewikkeld. Maar wat moet er dan wel niet met jou aan de hand zijn voordat je naar een Spiritueel Psycholoog gaat?

Misschien voel je je onbestendig, ben je futloos, pieker je vaak, loopt je relatie niet lekker, zit je met jezelf in de knoop, moet je van alles van jezelf of van je omgeving, vliegt de wereld je aan, nou dan kan je bij mij komen. Maar ook als je het gevoel hebt dat er meer in het leven zou moeten zitten, dat je meer voelt of ziet dan met je vijf zintuigen.

Bij een psycholoog praat jij vooral veel. In mijn praktijk kijken we samen hoe je jouw gedachten, jouw gevoelens en jouw gedrag in balans kan krijgen zodat je weer goed in je vel komt te zitten. Dat kan door te praten maar ook door bijvoorbeeld een massage waarbij je al snel kan merken dat emotionele kwesties ook in je lichaam zitten. Door deze combinatie van lichaamswerk en praten, of door (ademhalings-) oefeningen krijg je inzichten in jouw gedrag en kan je ingewikkelde gedachten leren begrijpen. En vooral waarom het nuttig is om al die emoties te hebben.

Wil je mij gewoon eens ontmoeten om zo te kijken of dit wat is voor jou? Bel of app mij op 06 2331 8056 voor een gratis half uur kennismaken. Want de Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.