Heb jij een idool of volg je een influencer waar jij heimelijk op zou willen lijken? Lijkt het zo gemakkelijk hoe zij hun dagelijkse en wekelijkse routines volhouden? Heb jij het gevoel dat jij de enige bent die dat niet kan volhouden?

In de praktijk blijkt dat er veel ongeschreven regels zijn die je allemaal zou moeten doen. En op social media lijkt het alsof iedereen het perfecte leven leidt, behalve jij. Natuurlijk weet je hoofd ook dat het niet klopt, maar het voelt heel anders. Want al wil je graag elke dag mediteren èn gezond eten èn twee keer in de week sporten, in de regel gebeurt het toch niet. Misschien geef je anderen dagelijks adviezen die je, als je heel eerlijk bent, zelf eigenlijk het hardste nodig hebt. Nou misschien heb je gewoon een stokje achter de hand nodig, iemand die jou aan je doelen helpt herinneren, van wat er voor jou belangrijk is. Iemand die samen met jou kijkt waarom je iets wil en waarom het niet lukt. Want misschien gelden er voor jou in jouw leven hele andere normen en mag je gewoon een heel ander tempo aanhouden want niet iedereen is Nikkie de Jager, Fajah Lourens of Enzo Knol.

Heb je hulp nodig om te kijken wat jou goed doet voelen en hoe je -stap voor stap- dat kan gaan doen dan ben je van harte welkom om te kijken hoe we dat samen kunnen doen. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top