Ben jij een ROLMODEL?

Ben jij een ROLMODEL?

Werk je in een omgeving met anderen? Heb je kinderen? Dan ben je een rolmodel. Een voorbeeld. Iemand die ze nadoen. Of je wilt of niet.

Misschien heb je zelf wel een heel duidelijk idee in je hoofd: ik word nóóit zoals mijn moeder/vader! Jouw opvoeders, je ouders, leraren op school en (pop)idolen hebben jou gemaakt tot wie jij bent. Of je dat nou leuk vindt of niet.

Heb je wel eens nagedacht hoe jij jouw ideeën, normen, waarden en overtuigingen overbrengt op de volgende generatie? Wat voor een voorbeeld ben jij? Vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar? Ben je expliciet in wat je belangrijk vindt of laat je dat juist aan de ander over? Of moet de ander tussen de regels doorlezen wat jij significant vindt, of hoe het hoort?

Maar hoe zit het met sportief en actief zijn, lezen, samen eten, koken, opruimen? Dingen doen voor een ander, zo maar omdat het aardig is? Leer je dat aan je kinderen of aan anderen waarmee je woont of werkt?

Opvoeden met einddoel voor ogen: wat moet jouw kind kennen en kunnen als hij of zij zelfstandig gaat wonen. Hoe help jij als ouder, opvoeder of begeleider en hoe belemmer jij hun ontwikkeling?

Wil je ook leren hoe je zelf meer invloed kan uitoefenen dan ben je van harte welkom. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Even een kort berichtje om te zeggen dat ik die ademhalingsoefeningen helemaal top vind! Ik hou heel vaak mijn adem in wat niet goed is... Dank!"
-sinds maart 2021 gaat Louise 1x in de twee weken live op Instagram-

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.