Beren op de weg

Beren op de weg

Zie jij altijd het ergste gebeuren? Ben jij bang dat je project mislukt? Dat iemand het misschien stom vindt? En doe je daarom maar niets? Geef je dat stemmetje in je hoofd gelijk en blijf je daardoor uit voorzorg maar thuis? Geef je je niet op voor die cursus, de sportschool of wat dan ook?

Heb je wel eens onderzocht waarom je die beren op je pad ziet? Natuurlijk mag je gespannen en zelfs een beetje bang zijn als je iets nieuws gaat ondernemen. Maar heb je wel eens je best gedaan om die beren van dichterbij te bekijken?

Onlangs zat ik tijdens mijn vakantie een beetje voor me uit te staren toen er opeens iets groots en zwarts rechtstreeks op mij af kwam vliegen. Ik schrok enorm, haalde diep adem en was voorbereid op het ergste. Want in dit land zijn grote killerwespen en andere enge beesten. Opeens hield dat vliegende beest vlak voor me stil. Het bleef hangen en keek me aan. Heel bizar. In plaats van te gillen of weg te rennen, keek ik nog eens goed. Wat er in het tegenlicht heel groot en heel angstaanjagend uitzag, bleek een kolibrie te zijn. Niets engs aan. Zelfs heel erg leuk en bijzonder.

Hoe vaak heb jij dat je denkt dat er iets dreigends gebeurt? Of zal gaan gebeuren? Draai je jezelf dan om en ren je weg? Of blijf je staan en bevries je? Of sta je klaar om te reageren? Heb je jouw beer op de weg wel eens van dichtbij bekeken? Is hij dan nog steeds zo groot en angstaanjagend?

Wil je meer inzicht hebben in jouw beren, dan ben je van harte welkom. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.