Wel eens nagedacht hoe je eigen lichaam werkt? Hoe een boterham met kaas wordt verteerd door je lichaam? Hoe een schram of een snee op je huid geneest? Hoe je vlinders in je buik kan voelen als je verliefd bent? Hoe je lichaamshouding is als je blij of verdrietig bent?

Is het niet ongelooflijk om te bedenken dat je lichaam alles zelf regelt? Kennelijk als je eet, drinkt, slaapt en beweegt, heeft je lijf genoeg om zichzelf te laten groeien, te herstellen, te functioneren. Maar de laatste eeuw is er veel in onze samenleving gebeurd. Helaas is jouw lichaam niet in staat om zo snel te veranderen als de buitenwereld doet. Op een bepaald moment kan je lichaam dan aangeven dat de ‘machine’ problemen krijgt: je wordt ziek, lichamelijk of emotioneel. Of je hoofd kan het niet meer aan en je krijgt een burn-out.

Je auto geef je regelmatig een beurt in de garage. Datzelfde kan je doen met jezelf. Neem eens tijd om je eetpatroon onder de loep te nemen, kijk eens naar de kilo’s die er zachtjes aankomen, hoeveel en hoe vaak beweeg je? Neem je wel eens rust om te voelen hoe het met je lijf is gesteld? Niets groots, niets ingrijpends, maar kleine stapjes om jouw geweldig ingenieuze lichaam even rust te gunnen om zelf alle processen te kunnen herstellen. Want dat kan het. Natuurlijk ga je naar je huisarts als er iets niet goed voelt. Dat doe je ook met je auto.

Wil je ook leren hoe je zelf invloed kan uitoefenen dan ben je van harte welkom. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top