Praktijk voor Spirituele Psychologie

Praktijk voor Spirituele Psychologie

Er is meer tussen hemel en aarde dan dat je kan zien, horen, ruiken of voelen met je zintuigen. Het kan helpen om je bewust te worden van je gedachten, je gevoelens en je gedrag. Pas als je bewust bent wat er gebeurt, kan je dingen in je leven veranderen. Je kan namelijk alleen jezelf veranderen. Dan verandert je omgeving op den duur altijd mee. Dat klinkt simpel maar is niet altijd even gemakkelijk.

Wat mij onderscheidt van andere psychologen is dat ik lichaamswerk, zoals massage en reiki, combineer met praten. Je lichaam geeft namelijk haarfijn aan hoe het met je gaat en waar je last van hebt.

Een combinatie tussen psychologie en spiritualiteit, maar dan nuchter en praktisch. Psychologie is de studie van de gedachten en gedrag van mensen. Spiritualiteit heeft te maken met al jouw innerlijke ervaringen. Dat kan ook met vorige levens te maken hebben of met buitenaards leven. In de Praktijk voor spirituele psychologie kijken we samen naar jouw ervaringen, gedachten, gevoelens en gedrag samen met eventuele fysieke klachten om zo een stap in jouw bewustwording te maken en je meer in je eigen kracht te zetten. Met veel oefenen: ademhaling, leren voelen in je lichaam en leren ontspannen.

Er zijn meditatie avonden, individuele sessies en workshops. Mijn individuele sessies worden (tot het einde van het jaar) gedeeltelijk vergoed bij verschillende maar niet alle, aanvullende verzekeringen. Ik houd niet van wachtlijsten omdat ik er wil zijn voor jou.

Mijn werk en passie is om jou te ondersteunen in je proces. Dat wil zeggen dat ik jou begeleid en dat jij het meeste werk zal moeten gaan doen. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.